Hotel Ruimzicht leukste van Nederland

2 juli 2013
Hotel Ruimzicht leukste van Nederland

Hotel Restaurant Ruimzicht uit Zeddam heeft de finale van de verkiezing om het leukste hotel van het land gewonnen. Het hotel mag een jaar lang de titel ‘Leukste Hotel van Nederland’
voeren. Tijdens de prijsuitreiking heeft Ruimzicht twee awards in ontvangst genomen. De landelijke award en de eerste prijs voor het ‘Leukste Hotel van Gelderland’.

*Finale*
De provinciewinnaars hebben het tegen elkaar opgenomen in de landelijke finale. Met 172 stemmen verschil heeft Ruimzicht Gasterie de Lieve Hemel uit Sevenum achter zich weten te laten. Het tweede Gelderse hotel in de ranglijst is De Slaapfabriek uit Teuge.

*Dolgelukkig*
"Pas geleden kregen we te horen dat we het ‘Leukste Hotel van Gelderland’ zijn, toen waren we al dolgelukkig. Nu zijn we zelfs verkozen tot winnaar van Nederland. We zijn zó trots, dat is met geen pen te beschrijven. Trots op onze medewerkers, ons hotel, de loyale gasten, de bedrijven waar we mee samenwerken, de inwoners van de gemeente Montferland, daadwerkelijk iedereen heeft ons gesteund. Dat geeft ons een warm gevoel", aldus eigenaresse Marja Geerdink.

*Organisatie*
De verkiezing is een initiatief van Vote Company in samenwerking met verschillende partners. Het bedrijf organiseert in opdracht en op eigen gelegenheid verkiezingen. Het was de eerste keer dat deze verkiezing is gehouden. Voor iedere stem schenken de partners 0,05 euro aan Stichting KiKa.

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws