Hotello of the Year 2013

24 december 2012
Hotello of the Year 2013

Afgelopen vrijdag zijn de drie finalisten bekend gemaakt die tijdens de Horecava op 9 januari in de Amsterdam RAI zullen strijden om de titel Hotello of the Year 2013.

*Prestigieuze award*
Deze prestigieuze award wordt ieder jaar uitgereikt door HotelloTOP aan de hotello die het meest succesvol is gebleken volgens mede-hotello’s. Dit jaar staat de award in het teken van het jaarthema van HotelloTOP: ‘Success is a Moving Target’.

*Finalisten*
De finalisten voor de Hotello of the Year Award 2013 zijn (in willekeurige volgorde):
- Niek van den Adel (HHL’07) – Van den Adel Training & Advies
- Hans Meyer (HDH’93) – HotelsAhead
- Ernest Lefebvre (HHL’01) – Wijncafé Lefebvre

*Opdracht*
De finalisten hebben een week de tijd om een laatste opdracht te vervullen waarmee ze de Nederlandse Hotello’s moeten overtuigen waarom zij de meest succesvolle Hotello binnen het jaarthema van HotelloTOP 2013 zijn: ‘Success is a Moving Target’.


*Stemmen*
Vanaf 28 December kan er online gestemd worden op deze 3 finalisten via de website; "www.hotellotop.com.":http://www.hotellotop.com
De laatste stemronde zal plaatsvinden tijdens het HotelloTOP Year Event 2013 op 9 januari in de Amsterdam RAI, tijdens de Horecava, waar de finalisten nog één maal de kans krijgen om te bewijzen waarom zij de titel ‘Hotello of the Year 2013’ verdienen. Aansluitend wordt de award uitgereikt door juryvoorzitster Poleanne Vluggen (HHM’97), Hotello of the Year 2012.

*Over HotelloTOP*
HotelloTOP is dé netwerkorganisatie voor afgestudeerden van de hoge (inter)nationale hotelscholen. HotelloTOP zet zich in om een platform te bieden waar, op informele wijze, gedachten uitgewisseld kunnen worden en waarbij onderling zaken doen voorop staat.

Overig nieuws