Hotelmanagement aan Hogeschool Tio is beste Middelbare Hotelschool

14 december 2017 | Roy Spijker

Studenten van de opleiding Hotelmanagement (HMA) bij Hogeschool Tio volgen de beste hotelopleiding van Nederland, dat maakte de Keuzegids Mbo 2018 vandaag bekend. “Leerlingen van TIO zijn het meest tevreden. De meeste complimenten hebben de leerlingen voor de goede organisatie van de school”, aldus de Keuzegids.

De opleiding Hotelmanagement (HMA) aan Hogeschool Tio is met 90 punten de beste Middelbare Hotelschool. HMA gaat voor het vierde jaar op rij aan kop in de Keuzegids.

HMA-student Hidde de Bruijn: “Ik heb voor Tio gekozen omdat het de beste middelbare hotelschool van Nederland is. En vanwege de persoonlijke aanpak en de goede docenten. Dat heb ik het afgelopen jaar wel gemerkt; dankzij hun praktijkervaring zijn de lessen niet alleen leerzaam, maar ook erg leuk. Tio staat ook gewoon goed op je cv. Als Tio-student krijg je toch een voorkeursbehandeling; mensen weten dat je een bepaald niveau hebt en van aanpakken weet. Je hebt gewoon een sterkere positie op de arbeidsmarkt.”

Tio Beste Vakschool
De Keuzegids Mbo 2018 heeft Tio met maar liefst 92 punten uitgeroepen tot de beste vakschool van Nederland. Tio scoort het hoogst van alle mbo-opleiders van Nederland en doet het uitstekend op de onderdelen docenten, lessen, begeleiding, toetsing en organisatie en op het expertoordeel dat door de Onderwijsinspectie is afgegeven.
 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Personalia
Transfers binnen Hotel Okura

Met het aantreden van Michiel Roelfsema als general manager van Hotel Okura Amsterdam vinden er verschuivingen binnen het managementteam plaats. Michiel Roelfsema maakt bekend dat Femke Groeneveld-Weller en Jos Pallandt, beiden reeds werkzaam in het hotel, nieuwe verantwoordelijkheden op zich nemen....

Opening
Bühne vrij voor Ruby Leni Hotel Düsseldorf

Niet ver van de beroemde Königsallee opende de Ruby Group afgelopen maandag 13 mei met Ruby Leni haar tweede hotel in Düsseldorf. Het hotel heeft 170 kamers, een bar, een café en een buitenterras. De ruimtes die vroeger als kantoorruimte van het Mischimmobilie dienden, herbergen teg...

Events
Van Hessen viert honderd jarig bestaan met speciaal event

Ronald Huiskamp is conceptontwikkelaar, eigenaar van H-Hospitality en eigenaar van het restaurant Arles. Drie goede redenen om Ronald uit te nodigen om te spreken tijdens het 100-jarig event van Van Hessen. Een restaurant starten is één. Je doelstellingen realiseren is twee. Ronald ...

Video Achtergronden
Politie deelt beelden van aanslag in hotel Zaandijk

De politie heeft beelden van de gigantische explosie in een hotel in Zaandijk openbaar gemaakt. De poltie meldt dat het een wonder is dat niemand gewond is geraakt. De bewuste video, waarin je ziet hoe de dader op een scooter zonder kentekenplaat te werk gaat, geeft duidelijk weer hoe groot de schad...

Achtergronden
Dit is wat je wil weten over de sterrenclassificatie, deel 1

In het verleden hoefde het niet zo te zijn dat je in een viersterrenhotel in Duitsland hetzelfde kon verwachten als in een viersterrenhotel in Nederland. Dit kwam doordat ieder Europees land er een eigen classificatiesysteem op nahield. Om meer eenheid te krijgen binnen de Europese landen is er besl...

Personalia
Alfred Bree vertrekt na 35 jaar bij Carlton Hotel Collection

Na bijna 35 jaar neemt Alfred Bree deze zomer afscheid als Managing Director van de Carlton Hotel Collection. Wat op 1 april 1985 begon met het Carlton Beach Hotel in Scheveningen, is nu een groeiende collectie van twaalf bijzondere hotels in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Elk ho...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: