Hotelnacht 2022 verplaatst naar 2023

Auteur: Redactie
Events Corona 23 december 2021
Hotelnacht 2022 verplaatst naar 2023

Vandaag maakte de organisatie van Mastercard Hotelnacht bekend dat het evenement in 2022 niet doorgaat. Het hotelfestival stond gepland voor het weekend van 15 en 16 januari, maar wordt vanwege de huidige harde lockdown verplaatst naar 2023. 

"Gezien de strenge lockdown en de mogelijke verlenging hiervan, is het niet verstandig om het evenement door te laten gaan", zegt organisator Vincent van Dijk. "Erg jammer voor alle Amsterdammers die al een kamer hadden geboekt en tickets hebben gekocht, want zij hadden veel zin in een vakantie in eigen stad. We hadden rekening gehouden met verschillende scenario's en hadden een geweldig leuk programma klaarliggen, maar een nieuwe lockdown had niemand zien aankomen."

Naar 2023

In overleg met hoofdsponsor Mastercard is besloten om het evenement te verplaatsen naar 2023. Deelnemers krijgen de kosten van hun tickets terug en mogen in deze uitzonderlijke situatie hun hotelboeking annuleren. Mochten zij toch gebruik willen maken van de hotelovernachting dan is dat wel mogelijk, want de hotels zijn wel open. Van Dijk: "Op deze manier kunnen wij de hotels nog een beetje steunen, in deze moeilijke tijden. Maar een programma met leuke hotelfeestjes zit er dus helaas niet in."

Het is de tweede keer dat het hotelfestival niet door kan gaan door de pandemie. De volgende editie van de Mastercard Hotelnacht staat gepland voor het weekend van 14 en 15 januari 2023.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws