Hotelnacht naar Den Haag

1 juli 2013
Hotelnacht naar Den Haag

Den Haag krijgt, net als Amsterdam, een hotelnacht. Inmiddels kunnen er kamers worden geboekt voor de eerste "Haagse Hotelnacht":http://www.haagsehotelnacht.nl/home/. In de hotelbar Spark van Hilton Den Haag werd de
aftrap gegeven voor de campagne van het nieuwe evenement dat op 7 en 8 september plaatsvindt. Haagse hotels openen dan de deuren voor hun stadsgenoten.

*Voor Hagenaars en Hagenezen*
Inwoners van Den Haag krijgen de kans om voor een speciaal tarief in de meest bijzondere hotels van deze stad te overnachten. De elf deelnemende hotels zijn Hotel Des Indes, Hilton Den Haag, Crowne Plaza, Carlton Ambassador, Hotel Corona, Novotel Den Haag City Centre en World Forum, Worldhotel Bel Air, NH Den Haag en het bijzondere boutiquehotel Paleis Hotel.

*Hotelweekend*
Naast een speciaal Hotelnacht-arrangement organiseren de deelnemende hotels ook culinaire, creatieve en culturele evenementen. Het hotelweekend start met een besloten High Tea bij Hotel Des Indes, het eindfeest van deze zomereditie van de Hotelnacht is bij Worldhotel Bel Air. Het complete hotelnachtprogramma wordt eind juli bekendgemaakt. De hotelevenementen zijn toegankelijk met het Hotelnacht Ticket dat bij de kamerprijs is inbegrepen. Deze passe-partouts zijn ook los verkrijgbaar.

*Gastvrij gebaar*
"We zijn trots op de lijst met prachtige hotels die meedoen. Dat hotels hun kamers aanbieden voor zo'n bijzondere prijs is een gastvrij gebaar naar hun stadsgenoten", zegt organisator Vincent van Dijk. "Het hele weekend kunnen Hagenaars op vakantie in hun eigen stad. We zorgen voor een gevarieerd programma, zodat mensen van hotel naar hotel kunnen reizen. Daarnaast geeft het Hotelnacht Ticket toegang tot toeristische attracties, waar je als local misschien niet zo snel naar toe zou gaan."

*48 uur van Den Haag*
De Haagse Hotelnacht maakt, samen met andere festivals als de Museumnacht en het Uit Festival, onderdeel uit van '48 uur van Den Haag', de opening van het culturele seizoen in Den Haag. "De Hotelnacht werd eerder georganiseerd in Amsterdam":http://www.hospitality-management.nl/nieuws/amsterdammers-slapen-in-eigen-stad-11207/.

Op de foto: Het bekende Haagse Hotel Des Indes

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws