HotelREZ lijft Jalta Boutique Hotel Praag in

14 april 2015
HotelREZ lijft Jalta Boutique Hotel Praag in

Het Jalta Boutique Hotel in Praag wordt onderdeel van HotelREZ Hotels & Resorts. Het hotel bevindt zich vlakbij de Staatsopera en
het Nationale museum, in het hart van het centrum.

*Ontsnappingskelder*
Eén van de meest bijzondere kenmerken van het hotel is een nucleaire schuilkelder uit de jaren vijftig en een originele print van Franz Kafka gemaakt door pop-art artiest Andy Warhol in de lobby.



*Nieuwe gasten aantrekken*
Daniel ?epa, General Manager bij het Jalta Boutique Hotel over de aansluiting bij HotelREZ. "We hopen dat we door ons aan te sluiten bij HotelREZ nieuwe potentiële gasten aantrekken, vooral uit het Verenigd Koninkrijk, Europa en Noord-Amerika." De keten is op zoek naar nog meer hotels die zich bij HotelREZ willen aansluiten. Josef Lapka, Executive Director Operations bij HotelREZ Hotels & Resorts, vertelt: "Praag is een zeer bekende centraal gelegen Europese reisbestemming die ook steeds meer zakenreizigers naar zich toetrekt. Volgens rapporten kunnen we in de stad 7 procent meer overnachtingen verwachten in 2015. Hotels die zich bij ons aansluiten profiteren van onze partnerships, terwijl ze zich ondertussen nog steeds individueel kunnen profileren. Dat laatste is zeker in de competitieve reismarkt van nu een belangrijke waarde."

~Christel Tuin~



Overig nieuws