Hotels van Leiden vernieuwt website

2 mei 2016
Hotels van Leiden vernieuwt website

De Hotels van Leiden heeft vanaf vandaag een vernieuwde website: "www.hotelsvanleiden.nl.":http://www.hotelsvanleiden.nl/nl/ De site heeft een metamorfose
ondergaan en is hiermee voor bezoekers nog gebruiksvriendelijker en toegankelijker. Websitebezoekers krijgen zo een goed beeld van de hotels in Leiden, de verschillende arrangementen en met de doorlink naar "Leiden.nl":http://www.visitleiden.nl/nl/landingpage het aanbod in Leiden zelf.

*Aangesloten hotels*
Op hotelsvanleiden.nl staan 12 hotels met ieder hun eigen faciliteiten en bijzonderheden. De hotels die bij Hotels van Leiden zijn aangesloten zijn Van der Valk Hotel Leiden, Holiday Inn, Golden Tulip Leiden Centre, Tulip Inn Leiden Centre, City Hotel Nieuw Minerva, Congreshotel Kasteel Oud Poelgeest, Hotel Mayflower, Hotel de Doelen, Boutique Hotels van Leyden, Hampshire Hotel Fitland Leiden, Hilton Garden Inn Leiden en Ibis Leiden Centre.

*Arrangementen*
Via de navigatie klikken bezoekers gemakkelijk door naar de arrangementen van de verschillende hotels. Van rondvaartarrangement tot het Ontdek Leiden arrangement, van museum- tot seizoensarrangement. Bezoekers vinden hier de meest speciale en meest actuele hotelaanbiedingen die ze laat kennismaken met Leiden.

~Christel Tuin~

Overig nieuws