Hotelschool Spermalie kiest voor Winner

7 juli 2015
Hotelschool Spermalie kiest voor Winner

Het gerenommeerde Spermalie "(www.spermalie.be)":http://www.spermalie.be/ in Brugge biedt al decennialang topopleidingen voor jongeren en volwassenen. Zij integreren vanaf
volgend schooljaar Winner Hotel Software in de lespakketten om hun studenten een nog grotere basis mee te geven.

*Grootste internaat van Vlaanderen*
De school heeft met 5 residenties het grootste internaat van Vlaanderen. De lijst met individuele en collectieve nominaties en prijzen (nationaal en internationaal) van de school en haar studenten is eindeloos. Spermalie heeft zelfs meerdere keren per jaar de organisatie in handen van manifestaties op het Koninklijk Paleis. Zo verzorgden de leerlingen ook de receptie ter gelegenheid van het huwelijk van de Belgische prins Filip en prinses Mathilde.

*Gastronomisch restaurant*
Ook in het gastronomisch restaurant Hoeve Cortvriendt mochten de leerlingen al meerdere keren koninklijk bezoek ontvangen.

*Integratie van Winner Hotel Software*
"Winner Hotel Software":http://www.winner-hotelsoftware.com/nl zal niet enkel geïntegreerd worden in de opleidingen, ook de twee horecatakken van de school (Hoeve Cortvriendt en Hotel Stuvenberghe) zullen van Winner Point of Sales en Winner Front Office PMS software voorzien worden.

~Op de foto: Mevr. Sabrina Caeckaert, Coördinator Hotel & Hospitality van Hotel- en Toerismeschool Spermalie en Mr. Jago Longueville, Operations Manager Winner Hotel Software.~

Overig nieuws