HotelSpecials onthult Beste hotel

12 februari 2013
HotelSpecials onthult Beste hotel

Hilton The Hague is door HotelSpecials.nl uitgeroepen tot Beste hotel van Nederland 2012. Het Haagse hotel kreeg in de klantenbeoordeling een 9,0. En er vielen meer prijzen.

*Prijswinnaar*
Hilton The Hague wint ook het Beste hotel van Zuid-Holland en het Beste hotel van Den Haag. Hotelbezoekers waren vooral positief over de kamers, de centrale locatie en de service. Vorig jaar wist het vijfsterrenhotel ook al deze prijzen te winnen.

*Meerdere categorieën*
Hotel Des Indes is ook flink in de prijzen gevallen. Zij won drie prijzen, namelijk Luxe hotel, Wellness hotel en Romantisch hotel. Hotelketen Van der Valk harkte in meerdere categorieën de prijzen binnen. De prijs voor Design hotel, Hotelontbijt en HotelWeek publieksprijs ging naar Van der Valk Hotel Dordrecht. Van Der Valk Hotel Sneek is beloond met Prijs-kwaliteit, en in veel regio’s kwam een vestiging van de keten uit als de winnaar.

*Publieksprijs*
De prijzen worden gebaseerd op klantenbeoordelingen op de website van HotelSpecials.nl. Na een overnachting kunnen bezoekers het bezochte hotel beoordelen. Aan de hand van een gemiddeld eindcijfer wordt de winnaar per categorie geselecteerd. Tijdens deze vierde editie werden ruim 175.000 beoordelingen online geplaatst.

~Marijn Brok~

Overig nieuws