IHA Awards 2024 uitgereikt op Independent Hotel Show Amsterdam

Auteur: redactie
Awards Events 13 maart 2024
IHA Awards 2024 uitgereikt op Independent Hotel Show Amsterdam

Tijdens de vierde editie van de Independent Hotel Show Amsterdam zijn dinsdagavond de IHA Awards uitgereikt. Kees Hensen en Mascha Smit van HIMGroep werden samen uitgeroepen tot Independent Hoteliers of the Year. Les Cabanes d'Ostende sleepte de award in de wacht voor Independent Hotel of the Year.

De Outstanding Contribution Award ging naar Stephan Stokkermans, managing director van Grand Hotel Huis ter Duin. Hij ontving een speciaal voor hem ontworpen kunstwerk van MAIM. De award voor Best Hotel Design ging dit jaar naar ontwerpbureau 5AM van Rosa Hotel, eveneens in Oostende. Tot slot werd er ook een award uitgereikt voor de beste hotelwebsite van het jaar aan Hotel Haarhuis in Arnhem.

Het was voor de tweede keer dat de awards werden uitgereikt in Amsterdam. De prijzen werden mogelijk gemaakt door Hotek. In London, waar de Independent Hotel Show is ontstaan, worden deze hospitality-prijzen al veel langer uitgereikt en is de awardshow uitgegroeid tot een fenomeen. De awards zijn in het leven geroepen om de categorie 'independent hotels' te vieren. Wereldwijd vindt er een enorme groei van dit type hotels plaats.

Independent Hotel Show Amsterdam

De Independent Hotel Show Amsterdam is hét business-evenement voor managers van boutique- en luxehotels. Behalve meer dan 200 exposanten is er een uitgebreid seminarprogramma dat ingaat op de actuele ontwikkelingen in de branche. Naast Amsterdam, wordt de boutiquebeurs ook georganiseerd in Miami en München.

Fotografie: Dominique Egging Fotografie

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze gratis digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws