In beeld: Succesvolle editie HotelTech in Bunnik

23 november 2017 | Thijs Jacobs

Afgelopen maandag vond HotelTech 2017 plaats in het Postillion Hotel in Bunnik. Het aantal bezoekers was hoger dan in 2016 en de aanwezige hoteliers genoten zichtbaar van het programma. 

Dit jaar wist de organisatie enkele aansprekende namen te strikken voor het kennisevenement. Mathijs Bouman leidde het geheel als dagvoorzitter in goede banen. Het evenement startte eveneens met een presentatie van de macro-econoom. Daarna was het de beurt aan keynotesprekers Herman Rijksen en Jaap Zijlstra, die de aanwezige hoteliers eens goed naar hun eigen organisatie lieten kijken. Het overdenken van de eigen strategie is immers nooit verkeerd. 

Blockchain en babyboomers

Jarno Duursma vertelde over de blockchain, voor veel hoteliers toch nog een beetje een vaag begrip, maar na deze sessie niet meer. We leerden tussendoor ook bij over een nieuwe manier van sales in de praktijk en tot slot nam Herman Konings ons bij de hand om op inspirerende wijze te vertellen over millennials, babyboomers en andere generaties. Zijn de verschillen groot of valt dat wel mee?

Kennissessies

Tussendoor waren er verschillende interessante en goedbezochte sessies in de boardrooms, zoals die van Patrick Brand (Hoteliers.com), Ron de Bruijn (Hotelsterren.nl), Sjors Brul (SBIT), GeoComfort, Sander Goldman, Steven Helder (Booking.com), Ezra Schussler (Procs), Hielko van der Molen en Patrick van der Wardt (Amadeus Hospitality). 

In beeld

Zoals je in onderstaande slideshow ziet, was de lunch uitstekend verzorgd, vloeide de champagne rijkelijk tijdens de borrel en konden de deelnemers uitstekend in gesprek met de aanwezige hoteliers om hun technische oplossingen en de praktische toepasbaarheid daarvan nader uit te leggen. 

Volgend jaar vindt HotelTech plaats op maandag 19 november. Zet maar vast in je agenda!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Personalia
Hotelier Martin Lindelauf gaat met pensioen

Na ruim vierendertig jaar gaat Martin Lindelauf met pensioen. Een pensioen dat welverdiend is, maar velen vinden het toch jammer om hem te zien gaan. Collega, zakenpartner, leermeester of hoe je hem ook zou willen noemen, de man met het jaloersmakende cv gaat er definitief mee stoppen. Martin&rs...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Contactgegevens van horecagasten moeten na 14 dagen verwijderd worden

De contactgegevens van gasten, waar horecabedrijven sinds maandag verplicht om moeten vragen, moeten na veertien dagen vernietigd worden. Dat stelt brancheverenging Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Dit lazen we in een artikel op NU.nl. Het telefoonnummer en e-mailadres van alle gasten moet op...

Amsterdam Opening
Joris Bijdendijk en Renaissance Koepelkerk openen tijdelijk restaurant

De Amsterdamse chef Joris Bijdendijk gaat ‘on tour’ met het keukenteam van RIJKS® en serveert een 5-gangen menu in de historische kerk. Tijdens de eerste editie van Koepelkerk X RIJKS®, op 15 augustus, wordt de kerk van het Renaissance Amsterdam Hotel getransformeerd tot restaura...

Internationaal Coronacrisis
a&o Hostels benoemt social distancing experts

Europa’s grootste budget hostelketen, a&o Hostels, heeft een initiatief gelanceerd waarbij in alle Europese vestigingen 'social distancing experts' zijn aangesteld. Deze specialisten zorgen ervoor dat de gasten veilig en met een gerust gevoel de omgeving kunnen verkennen. Bovendien...

Economie Hotelbouwplannen
Hotel-restaurant Waanders in Staphorst is verkocht en wordt gesloopt

Hotel-restaurant Waanders in Staphorst is verkocht. De nieuwe eigenaar is Jan Mulder van Jan Mulder Vastgoed uit Punthorst, zo lezen we in De Stentor. Op deze plek wil hij 96 appartementen realiseren, maar ook een grand café. Het welbekende pand van Waanders moet tegen de vlakte om plaats te ...

Hotelbouwplannen Opening
Kontakt der Kontinenten opent ‘KonneKt restaurant, bar en lounge’ met hybride evenement

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten opent op vrijdag 4 september het gloednieuwe ‘KonneKt restaurant, bar en lounge’. Met de realisatie van KonneKt biedt het conferentiehotel niet alleen meer zitplaatsen in het restaurant én een verbeterde logistiek, maar genieten gasten voor...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: