In dit hotel smijten ze met metalen ballen

9 augustus 2019 | Thijs Jacobs

De transformatie van het Courtyard by Marriott Amsterdam Airport is compleet. Het bestaande complex in Hoofddorp is met 6000m2 uitgebreid en gemoderniseerd, mét een jeu-de-boules-baan in de tuin van het hotel. Hiermee komt het Courtyard zowel tegemoet aan de behoefte van zakelijke relaties voor alternatieve vergaderplekken en bedrijfsuitjes, als aan die van particulieren ten aanzien van een dagje uit.

Jeu-de-boules  

Jeu-de-boules is hip. Waar het vroeger vooral gespeeld werd op de camping en op het gazon van het bejaardentehuis, springen jeu-de-boules-banen en –bars anno 2019 als paddenstoelen uit de grond. Jong en oud verzamelen zich met veel plezier rond het jeu-de-boules-veld voor allerhande toernooitjes en eigentijdse concepten. Zo is ‘boules, beers & bites’ al bijna niet meer weg te denken uit het stadsbeeld.    

Zakelijk én particulier  

Martijn Beekhuis, General Manager Courtyard by Marriott Amsterdam Airport licht toe hoe hij op deze trend inspringt om zo nog beter tegemoet te komen aan de wensen van het zakelijke publiek, maar ook hoe hij groepen particulieren kan gaan bedienen:
“De plannen voor een jeu-de-boules-baan lagen al enige tijd op de plank. De uitbreiding van het hotel gold als een mooi moment om ook onze tuin een opfrisbeurt te geven en drie jeu-de-boules-banen te realiseren. Het is mooi dat we nu in Hoofddorp een jeu-de-boules-baan hebben, net als in grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Ons hotel is door zijn ligging vlakbij Schiphol vooral interessant voor zakelijke evenementen, en met de toevoeging van de jeu-de-boules-baan bieden we onze gasten een activiteit als breakout of afsluiting van de dag. Ook zijn we een stuk interessanter voor particulieren die bijvoorbeeld een verjaardag of jubileum te vieren hebben. Ik ben ervan overtuigd dat dit niet alleen een hele leuke, maar zeker ook lucratieve toevoeging zal zijn aan het nieuwe complex".

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Events
Horecava 2021 gaat hybride

Horecava verrijkt haar 65e editie, die plaatsvindt van 11 – 14 januari 2021 in RAI Amsterdam, met een online programma. Het evenement zal in aangepaste vorm face-2-face, volgens de COVID-19 richtlijnen, én virtueel live zijn. De vakbeurs, die foodservice professionals al jaren met elkaa...

The Prince Akatoi in Londen heropent

Het Prince Akatoki in Marylebone, het enige Japanse vijfsterren hotel in Londen, heropent in augustus met een nieuw "Taste of Japan"-pakket om de gasten onder te dompelen in het Japans. gastvrijheid en cultuur. De naam Akatoki komt van een Aziatisch Japans woord voor "dageraad" o...

Horeca & Recht Hotel & Recht
Een vergoeding voor goodwill aan het einde van de huur, hoe zit dat eigenlijk?

Als onderdeel van een huurovereenkomst met betrekking tot hotelruimte onderhandelen partijen regelmatig over de vraag wat er met de (al dan niet door huurder) in het gehuurde aangebrachte voorzieningen zal gebeuren bij het einde van de huur. Een afspraak dat huurder deze voorzieningen (al dan niet o...

Economie
UWV: vooral jongeren in de horeca doen beroep op TOFA

De afgelopen 5 weken konden flexwerkers, oproep- en uitzendkrachten met inkomstenverlies door corona een beroep doen op de Tijdelijke Overbruggingsregeling voor Flexibele Arbeidskrachten (TOFA). Ruim zeventig procent van de goedgekeurde aanvragen gaat naar werknemers tussen de 18 en 27 jaar. Veel va...

Amsterdam
Hotel W meerdere keren beschoten

In de nacht van dinsdag op woensdag is Hotel W in Amsterdam meerdere keren beschoten, zo staat de lezen op de website van Het Parool. Er raakte niemand gewond. Wel zitten er meerdere kogelgaten in de voordeur van het hotel. Om iets voor half vier vannacht kreeg de politie de melding van een schi...

Columns
Column Hans van Spronsen: In je kracht staan

Eén keer een beetje zweverige titel maar wel één die de lading dekt van mijn betoog. Vooral middelgrote en kleinere hotels moeten zich in deze coronatijden hieraan vasthouden. Vertrouwen is een speerpunt in het contact met uw gasten. Hebben zij het vertrouwen dat zij in uw horec...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: