InHoTec: dé hospitality beurs

1 oktober 2013
InHoTec: dé hospitality beurs

In het Palace Hotel in Noordwijk vindt dit jaar (op 8 oktober) InHoTec plaats. Dit is dé beurs op het gebied van Innovatie, Hospitality en Technologie. Verschillende bedrijven komen bijeen om hun
ervaringen en producten te delen met de aanwezigen.

*Innoverende producten staan centraal*
Op 8 oktober 2013, tussen 10.00 uur en 17.00 uur vindt de beurs plaats. Zo’n 15 bedrijven waaronder Philips, Successfully en Vipcom delen hun innoverende producten met de aanwezigen. Er worden verschillende informatiebijeenkomsten gegeven waarin wordt ingegaan op uiteenlopende onderwerpen die betrekking hebben op de hotellerie.

*Rechtenvrije muziek, technologie en ICT*
Naast deze bijeenkomsten zal er ook veel aandacht besteed worden aan nieuwe technologieën. Dit kan zijn op het gebied van entertainment, educatie of informatie. Zo is Accenta vertegenwoordigd op de beurs met informatie over Buma/Stemra-vrije muziek (rechtenvrije muziek), maar ook een bedrijf als Successfully is aanwezig om u te informeren over de nieuwste technologieën en mogelijkheden op het gebied van ICT. Voor ieder wat wils. Uiteraard is er voor zowel de bedrijven als de aanwezigen de mogelijkheid om hun netwerk uit te breiden.



*Palace Hotel*
Het Palace Hotel stelt zichzelf dit jaar voor de tweede keer beschikbaar als locatie voor de beurs en nodigt alle geïnteresseerden graag uit om hun kennis te verbreden.

*Meer informatie & inschrijven:*
"http://www.palacehotel.nl/home/inhotec/":http://www.palacehotel.nl/home/inhotec/

*INHOTEC*
8 oktober 2013
Open: 10.00 – 17.00 uur
Gratis parkeren
Palace Hotel
Picképlein 8
2202 CL Noordwijk aan Zee

T: 071 365 3000
E: "mdriebergen@palacehotel.nl":mailto:mdriebergen@palacehotel.nl

Overig nieuws