InterContinental opent wintersporthotel

9 januari 2014
InterContinental opent wintersporthotel

InterContinental Hotels Groups (IHG) heeft een nieuw wintersporthotel geopend in de Zwiterse Alpen: InterContinental Davos. Het modern vormgegeven hotel ligt aan de voet van de
Flüelapas en biedt een uitzicht over het Davosmeer en de Bündner Alpen.

*790 goudkleurige staalelementen*
De architectuur van het hotel valt direct op. Het ovalen gebouw wordt omhuld met 790 goudkleurige staalelementen en biedt daarom een futuristische aanblik. In het ontwerp komen accenten terug van het landschap van de Zwitserse Alpen.

*Knipoog naar chalet*
Het interieur zorgt voor een integratie van modern met traditie en een stevige knipoog geeft naar het traditionele chalet-gevoel. Davos telt 216 kamers en suites. De spa heeft een binnen- en een buitenzwembad en heeft een decor dat is gebaseerd op de rotsen en kruiden van de omringende natuur.

*Restaurants*
Gasten hebben een keuze uit vier restaurants. De Capricorn brasserie serveert typische gerechten uit de Zwitserse Alpen, terwijl Matsu een meer experimentele keuken aanbiedt. Liefhebbers voor Japans en Alpijns fusion food, kunnen aanschuiven bij Stübli. Het hoogtepunt van het culinaire aanbod van InterContinental Davos bevindt zich op de hoogste verdieping: in de exclusieve Studio Grigio.

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Overig nieuws