Irene Petrus nieuwe general manager Amrâth Hotel Media Park

Auteur: Redactie
Personeel 24 januari 2022
Irene Petrus nieuwe general manager Amrâth Hotel Media Park

Sinds 1 januari 2022 is Irene Petrus general manager van Amrâth Hotel Media Park Hilversum. Ze heeft Amber Schagen opgevolgd. Amber neemt na 2 jaar afscheid van het hotel, maar blijft binnen het centrale team van de Amrâth hotelgroep actief in haar aanstelling als 'Manager Operatie & Product'. Amrâth Hôtels ziet in Irene, vanwege haar jarenlange ervaring en staat van dienst in het hotel, een waardig opvolger en heeft er alle vertrouwen in dat Irene de bedrijfsvoering van het hotel op succevolle wijze zal voortzetten.

Irene Petrus

Irene is al sinds jonge leeftijd actief in de Horeca, waar zij haar passie voor gastvrijheid ontwikkelde. Met verschillende weekend- en vakantiebaantjes groeide haar ervaring in de loop der jaren tot managementniveau. Jarenlang runde zij zelfs samen met haar man een eigen restaurant. Hiermee deed zij naast operationele ervaring ook kennis op van administratie en het ondernemerschap.

In 2013 besloot Irene haar carrière een andere wending te geven en startte zij als Front Office medewerker bij het hotel dat destijds onder de vlag van Golden Tulip werd geëxploiteerd. Al gauw groeide ze door in de functie van Front Office Manager, waarin haar organisatietalent niet onopgemerkt bleef. Na 8 jaar trouwe en waardevolle dienst is het nu tijd haar kennis en ervaring in de rol van general manager in te zetten. Irene is enthousiast en dankbaar voor deze kans: "In de afgelopen 8 jaar heb ik alle ins en outs van het hotel en haar gasten door en door mogen leren kennen. Ik ben er trots op dat ik onder de Amrâth vlag de kans heb gekregen om door te groeien tot General Manager. Ik zie er naar uit om samen met mijn team onze gasten een heerlijk en gastvrij verblijf te bieden, zoals zij dit van ons gewend zijn!"

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws