Jagershorst Tulip Hotel van het jaar

19 januari 2013
Jagershorst Tulip Hotel van het jaar

Golden Tulip Jagershorst is verkozen tot Golden Tulip Hotel of the Year 2012 van de regio Noord-Europa. Deze award is toegekend op basis van resultaten uit het Quality Assurance programma van de keten.

*Toewijding en inzet*
Het hotel uit Eindhoven kreeg de award uitgereikt tijdens een bijeenkomst voor alle hotelmanagers uit de Benelux. Deze vond plaats in het nieuw geopende Golden Tulip Amsterdam West. General manager Dennis Vliegen van hotel Jagershorst is vereerd met de prijs. "Het vergt toewijding van ons hele team om dit resultaat te behalen", aldus Vliegen. "We stellen onze gasten centraal en doen er alles aan ze tevreden te stellen en hun verwachtingen te overtreffen."

*Uitvoerig onderzoek*
Het Quality Assurance programma wordt op jaarlijkse basis uitgevoerd door het onafhankelijke BDRS (Business Development Research Consultants). Deze inspectie bestaat uit een 'Mystery Guest' verblijf waarbij uitvoerig wordt gecheckt op aspecten zoals gastvrijheid, merkbeleving, hygiëne en milieubewust werken. Jagershorst behaalde de hoogste score in Noord-Europa.

~Marijn Brok~

Overig nieuws