Jamie Oliver schiet, hij scoort!

11 januari 2013
Jamie Oliver schiet, hij scoort!

Plotseling wordt voetballen wel heel aantrekkelijk, zeker bij Manchester City. Britse tv-chef Jamie Oliver gaat namelijk de catering verzorgen bij het Etihad Stadium. Dat wordt lekker smullen tijdens de wedstrijd.

*Fantastisch feest*
Oliver gaat samenwerken met Legends Hospitality, een Amerikaans horecabedrijf dat eigendom is van American Football-team Dallas Cowboys en honkbalteam New York Yankees. Zij nemen het stokje over van brits MasterChef-jurylid John Benson-Smith, die sinds 2002 als catering-consultant werkte voor de voetbalclub. Het cateringsbedrijf van Oliver, Fabulous Feasts, krijgt de verantwoordelijkheid voor zowel het wedstrijdvoedsel als de catering voor conferenties en evenementen.

*Grote aantallen*
Blijkbaar gaat Manchester City er prat op om het beste van het beste aan te bieden. De tv-chef gaat voor het complete stadion de voedselaanvoer bepalen. Dat is niet niks. Het gebouw met een capaciteit voor 48.000 bezoekers telt elf keukens, 19 bars en 69 wedstrijdboxen. Oliver is voor de komende vijf jaar aangesteld in zijn nieuwe functie. Wie weet besluit Manchester United met modder te gooien door Gordon Ramsay te strikken.

~Marijn Brok~

Overig nieuws