Jean Faivre vertrekt na 18 jaar bij Hilton

5 december 2016 | Jorien Slager

Hilton kondigt vandaag het vertrek aan van Jean Faivre, die de afgelopen negen jaar bij Hilton heeft gewerkt als Area Vice President Operations West & Zuid Europa. In totaal werkte hij 18 jaar bij het bedrijf. Jean Faivre is verantwoordelijk voor 32 hotels van 5 verschillende merken in 10 landen. Hij staat niet alleen bekend om zijn leiderschap, maar ook om zijn eerlijkheid richting collega’s en zijn vasthoudendheid als het gaat om de allerbeste klantenservice. Jean Faivre zal, met zijn 40 jaar ervaring in de hotelbranche, een grote erfenis achter zich laten.
 
Jean Faivre, Area Vice President Operations West & Zuid Europa bij Hilton, zegt hierover: “Ik heb veel tijd besteed aan het maken van zakelijke reizen de afgelopen jaren. Ik heb besloten meer tijd aan mijn familie te besteden, zonder daarbij de hospitality branche volledig gedag te zeggen. Het is een werkterrein dat me zoveel heeft gebracht in de afgelopen 40 jaar. Ook al heb ik besloten me meer te concentreren op mijn privéleven, mijn passie voor het vak blijft.”
 
Executive Vice President & President, Europe Middle East & Africa, Simon Vincent OBE van Hilton zegt: “Jean heeft met enorm enthousiasme en een grote gedrevenheid de business in west en zuidelijke Europa geleid. Hij heeft flinke successen geboekt in een periode van aanzienlijke groei en verandering. Hij verlaat ons bedrijf en we wensen hem veel succes voor de toekomst.”
  
Jean Faivre zal zijn post op 31st December 2016 verlaten.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Interview Ondernemen
Creatief ondernemerschap hielp deze hoteliers de zomer door

In mei van dit jaar, in het hart van de crisis, voorspelde het NBTC-NIPO dat 1,8 miljoen Nederlanders de vakantie in eigen land zouden vieren. Terwijl veel hotels de deuren dicht hadden, werd achter die gesloten deuren een plan gesmeed om het hotel vol te krijgen na de lockdown. Want het moest vo...

Economie
De stad, de kust en landelijk, werelden van verschil

Het zijn roerige tijden voor hoteliers, dat is bekend. Maar toch zijn de gevolgen van de Covid-19 crisis heel verschillend, sommige landelijke hotels en hotels aan de kust draaien in 2020 zelfs een beter jaar in vergelijking met vorig jaar. En een ding is duidelijk, de stadshotels die jarenlang mooi...

Economie
Horeca 22.00 uur dicht, maximaal dertig gasten binnen

De horeca is verplicht om vanaf dinsdag 29 september de deuren om 22.00 uur te sluiten. Vanaf 21.00 uur mag er niemand meer naar binnen. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. In de buitenruimte gaat landelijk een maximum van 40 personen gelden voor bijeenkomsten. Daarbij ...

Economie Amsterdam Interview
Hoe komt Amsterdam uit de crisis? Reinier van Dantzig (D66) zoekt kwaliteitstoerist

Het contrast kán niet groter. Van een overvolle stad in 2019 naar een angstvallig stil Amsterdam in de zomer van 2020. Het massatoerisme verdween en de hotels in de hoofdstad blijven leeg. Terwijl het COVID-19 virus de hotellerie in zijn greep houdt, worden er plannen gesmeed om Amsterdam in ...

Economie KHN
KHN pleit voor extra steunmaatregelen

De snelle toename in het aantal besmettingen was de aanleiding voor een extra persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge vanavond. Het aantal coronabesmettingen blijft stijgen, het kabinet grijpt daarom landelijk keihard in. Opnieuw krijgt de horeca harde klappen. Aanvullend op de maa...

Achtergronden Tech
Horeca gebruikt relatief vaak online platformen

Circa 8 procent van de Nederlandse bedrijven met twee of meer werkzame personen gaf aan in 2018 online platformen te hebben gebruikt om hun goederen en diensten af te zetten. De belangrijkste redenen waren de toegang tot een grotere afzetmarkt (83 procent) en gemak (75 procent). Dit blijkt uit het o...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: