Jessica Tapfar nieuwe Director of Operations Waldorf Astoria Amsterdam

Auteur: Thijs Jacobs
Hotelketens 14 maart 2017
Jessica Tapfar nieuwe Director of Operations Waldorf Astoria Amsterdam

Jessica Tapfar is de nieuwe Director of Operations in Waldorf Astoria Amsterdam. De 26-jarige Amerikaanse, afkomstig van Waldorf Astoria New York, is de jongste in deze functie binnen de wereldwijde luxury brand van Hilton Worldwide. In Amsterdam heeft zij de dagelijkse leiding over het hotel aan de Herengracht en is zij verantwoordelijk voor alle operationele zaken. Zij volgt Jeroen Werdmölder op, die is benoemd tot Hotel Manager van het binnenkort te openen nieuwe Waldorf Astoria Beverly Hills in Los Angeles.

General Manager Roberto Payer is opgetogen over de komst van JessicaTapfar: “Wij zijn er trots op dat een van de meest getalenteerde beloftes van Waldorf Astoria zich verder gaat ontwikkelen in Amsterdam. Jessica heeft zich op verschillende niveaus bewezen in het roemrijke Waldorf Astoria New York met innovatief management, succesvolle initiatieven en een scherp oog voor de details waarmee Waldorf Astoria het verschil maakt.”

Jessica Tapfar is afgestudeerd aan de befaamde Cornell University, School of Hotel Administration en volgde aansluitend het Management Development Program in Waldorf Astoria New York. Na posities als Senior Front Office Manager en Director of Guest Services was zij het afgelopen jaar Director of Operations van The Towers, het paradepaardje van Waldorf Astoria New York

De overstap naar Amsterdam betekent voor Jessica een verrijking van haar loopbaan: “Het is een eer om deel uit te maken van het team dat in 2016 de Connie Award kreeg als ‘best performing luxury hotel’ van Hilton Worldwide en een geweldige kans om mij te ontplooien in een compleet andere internationale omgeving en cultuur. Waldorf Astoria is synoniem voor top luxury; het is opvallend hoe gedreven het Amsterdamse team is en toegewijd aan de job. Ik kijk ernaar uit mijn kennis en ervaring te delen en samen met hen nieuwe ideeën te ontwikkelen om de ‘True Waldorf Astoria experience’ verder te perfectioneren.”

Over Waldorf Astoria Amsterdam
Het elegante en statige Waldorf Astoria Amsterdam, geopend in mei 2014, is gevestigd aan de Herengracht 542-556, in zes monumentale panden uit de 17e en 18e eeuw, met elk een eigen verhaal. De entree en majestueuze trap naar een ontwerp van Daniel Marot, architect van Koning-Stadhouder Willem III, verlenen het hotel zijn grandeur. Het hotel beschikt over 93 luxe kamers en suites, de exclusieve Guerlain Spa, het twee-sterrenrestaurant Librije's Zusje en Goldfinch Brasserie. De centrale locatie, aan de mooiste gracht van Amsterdam, maakt het tot een ideale plek om de stad in al zijn gedaantes te ontdekken en te beleven.

Waldorf Astoria Amsterdam ontving al meerdere prestigieuze onderscheidingen, zoals in 2014 de Award of Excellence van Booking.com (9.2); 2015 Booking.com Guest Review Award (met 9.3 hoogste score 5*-hotels Amsterdam); 2015 Certificate of Excellence, TripAdvisor; 2015 TripAdvisor Traveler’s Choice Award in de categorieën luxury, tophotels en romantiek; TripAdvisor Travelers’ Choice Award 2016 en 2017 op nummer 1 (van 25) in de categorie Luxury hotels in Nederland. In 2015 kreeg general manager Roberto Payer, de eervolle onderscheiding als ‘EMEA GM Of the Year’ van Hilton Worldwide. In 2016 veroverde Roberto Payer samen met het team van Waldorf Astoria Amsterdam de Connie Award voor het ‘best performing luxury hotel’ van Hilton Worldwide en in datzelfde jaar werd Roberto Payer genomineerd als een van de vijf Best Hoteliers of the Year in de jaarlijkse wereldwijde verkiezing van de exclusieve Virtuoso Travel Experts Group. Kijk voor meer informatie op www.waldorfastoria.com/amsterdam

Over Waldorf Astoria Hotels & Resorts
Waldorf Astoria Hotels & Resorts is een portfolio van 26 hotels en resorts op de meest gewilde locaties ter wereld. Een inspirerende omgeving en een ongeëvenaard serviceniveau vormen de verbindende factor van de hotels. De True Waldorf Service staat elke keer weer garant voor een onvergetelijk verblijf vanaf het moment dat de gast boekt tot en met check-out. Waldorf Astoria maakt deel uit van het wereldwijd toonaangevende hospitalitybedrijf Hilton. Ervaar zelf het Waldorf Astoria en reserveer via www.waldorfastoria.com; lees meer op http://news.waldorfastoria.com of volg het merk via Twitter, Instagram en Facebook. 

Overig nieuws