Karin Hooijer nieuwe Director Marketing & Communicatie bij Apollo & Leonardo Hotels

Auteur: Redactie
Personeel Hotelketens 1 juli 2021
Karin Hooijer nieuwe Director Marketing & Communicatie bij Apollo & Leonardo Hotels

Minder dan twee weken na de officiële aankondiging dat alle Apollo Hotels in 2021 en 2022 worden gerebrand tot Leonardo Hotels, kondigt de keten een verandering binnen het managementteam aan. Deze week start Karin Hooijer als nieuwe Director Marketing & Communicatie bij Apollo & Leonardo Hotels. Samen met haar team zal Hooijer de rebranding van de hotels in goede banen gaan leiden en is het haar doel om Leonardo Hotels in de Benelux verder op de kaart te gaan zetten.

Karin Hooijer werkte eerder voor onder meer SBS Broadcasting (nu Talpa TV), RAI Amsterdam en het online platform LinkPizza. Hooijer: “Ik heb ontzettend veel zin om vanaf 1 juli het ambitieuze team van Apollo en Leonardo Hotels te komen versterken en om samen de groeistrategie verder vorm te geven en uit te rollen. Met o.a. de rebranding naar het Leonardo Hotels merk in het vooruitzicht en iedereen die er naar uit kijkt om onze gasten weer te kunnen verwelkomen, ligt er een hele mooie uitdaging. Ik kijk er naar uit om samen te bouwen aan een succesvolle toekomst.”

Kennis en ervaring

Alexander Kluit, Managing Director, vult aan: “Ik ben zeer verheugd dat wij Karin aan ons managementteam hebben mogen toevoegen. Met de kennis en ervaring die Karin de afgelopen 14 jaar heeft opgebouwd op het gebied van strategie en innovatie, zie ik de toekomst met veel vertrouwen tegemoet en zetten we in op verdere groei van Leonardo Hotels in de Benelux.”

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws