Keuzegids verkiest Tio tot beste hotelschool

1 oktober 2015
Keuzegids verkiest Tio tot beste hotelschool

Dinsdag "berichtten wij":http://www.hospitality-management.nl/nieuws/hotelschool-the-hague-is-beste-hotelschool-11537/ dat Hotelschool The Hague tot beste publieke hotelschool van Nederland is verkozen. Hogeschool "Tio":https://www.tio.nl/ liet ons vandaag
weten door "Keuzegids":http://www.keuzegids.org/ HBO tot beste hotelschool van Nederland te zijn verkozen. Ook is hogeschool Tio uitgeroepen tot beste kleine hogeschool van Nederland.

*Keuzegids*
De Keuzegids HBO 2016 over de opleidingen van Hogeschool Tio: "De toppers in de ranking zijn vertrouwde namen. Dit zijn scholen met hoge ambities die grote inzet van hun studenten vragen. De particuliere hogeschool Tio scoort volgens onze criteria het hoogst." Studente Robin Geurts zegt: "De kleinschaligheid, het persoonlijke karakter, de vele mogelijkheden en de combinatie tussen hotel- en eventmanagement maken Tio uniek."

*Hotel- en eventmanagement*
Tio staat met haar opleiding Hotel- en Eventmanagement met alle vijf vestigingen in de top 5 van alle Nederlandse hotelscholen. Voor de opleiding Internationaal Toeristisch Management geldt dat er naast de eerste plek vier Tio-vestigingen in de top vijf staan op het gebied van hbo toerisme.

*Beoordelingen*
Tio scoort op alle onderdelen binnen alle hbo-opleidingen goed tot uitstekend. Zo zijn er hoge scores voor de inhoud van de opleiding, de docenten, de vaardigheden die studenten leren, de voorbereiding op de loopbaan en de communicatie.

~Mirte Bouman~

Overig nieuws