Kreeftenfestival bij Holiday Inn

29 april 2009
Kreeftenfestival bij Holiday Inn

In de eerste twee weken van juni zal voor de vijfde maal het Kreeftenfestival worden georganiseerd in het Garden restaurant van Holiday Inn Leiden. Gedurende deze periode staat het restaurant volledig in het teken staan van dit exclusieve schaaldier. Natuurlijk is de entourage geheel in stijl en staan er klassieke en eigentijdse bereidingen op de menukaart. Het succes van de voorgaande jaren blijkt uit de enorme bekendheid die Holiday Inn Leiden hiermee inmiddels regionaal heeft bereikt en het aantal gasten dat er totaal is ontvangen: alleen de laatste keer al ruim tweeduizend gasten.

"Toch willen wij er dit jaar een exclusiever evenement van maken. Een unieke gelegenheid om in alle rust te genieten van heerlijke gerechten in een informele ambiance. We trekken er niet voor niets twee weken voor uit om al onze gasten dit te laten beleven. Daarnaast is het restaurant sowieso een sfeervolle oase van rust: een bijzonder hoge, lichte en tropisch ingerichte ruimte met veel groen, compleet met vijver en fontein, vissen en schildpadden. Ook degene die ons nog niet kennen nodigen wij van harte uit om tijdens dit evenement kennis te maken met ons product" , aldus general manager Ronald Reichert.

Tijdens het kreeftenfestival worden de gasten ontvangen met een feestelijk glas Prosecco en een amuse. Aansluitend kan men een keuze maken uit het voorgerechtenbuffet met tal van kreeftenbereidingen en vervolgens onbeperkt genieten van vele kreeftengerechten. Chefkok Bert Bonhof heeft hierbij enkele klassiekers in het menu opgenomen, zoals een halve kreeft Thermidor (gegratineerd met kaassaus) en gegrilde kreeft met kruiden en citroenboter. Maar ook creatieve bereidingen waaronder kreeft gevuld met een mix van kreeft, rozenvall aardappel en kalfsreepjes.

"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20van%20Hotellerie.nl%20op%20Hospitality%20Management&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20Hospitality%20Management.nl%0A%0Ahttp://www.hospitality-management.nl/nieuws/kreeftenfestival-bij-holiday-inn/

Overig nieuws