Kunstexpositie in Hotel BLOOM!

19 augustus 2014
Kunstexpositie in Hotel BLOOM!

Van 9 tot 30 september tijdens Brussels Design presenteert Hotel BLOOM! in zijn Penthouse Art Space de collectieve expositie, ‘A to Z’ genaamd, van een groep internationale designers
die elkaar hebben leren kennen aan de Design Academie van Eindhoven. Deelnemende designers zijn: Alessia Cadamuro (IT), Hsiang-Ching Chuang (TW), Gionata Gatto (IT), Fumiko Ito (JP) en Wing-Lam Kwok (BE/HK) in samenwerking met Deniz Orçun (TR).

*Geen kamer hetzelfde*
Hotel BLOOM! waar geen twee kamers hetzelfde zijn. Elke grote en ruime kamer is voorzien van een unieke fresco, handgeschilderd door een Europese jonge kunstenaar. De lobby, fitness en parking zijn versierd met street art en het restaurant SMOODS is ingericht in 7 verschillende stijlen.

*Contrast*
Om te contrasteren met de rest, heeft Hotel BLOOM! verschillende kamers symbolisch wit gelaten. Deze blanco muren lenen zich voor tijdelijke tentoonstellingen onder de paraplu 'Art'n BLOOM!'.

Op de eerste verdieping of op de bovenste verdieping in de 'Penthouse Art Space', worden regelmatig hedendaagse kunst, design en mode-evenementen georganiseerd. Om de deelnemende kunstenaars te helpen, worden verschillende activiteiten georganiseerd die de deuren naar professionele kunstgalerijen kunnen openen of die leiden tot een ontmoeting met een kunstliefhebber of verzamelaar.

*Culturele ervaring*
Met Art'n BLOOM! speelt het hotel in op haar eigen filosofie ‘stay away from the ordinary’ en toont de bezoeker bovendien dat BLOOM! niet alleen bestemd is voor toeristen en zakenreizigers maar eveneens voor iedereen die een leuke culturele ervaring wil meemaken in Brussel.

*Van A tot Z bij Hotel BLOOM!*
a nalogue
b elieve
c ulture
d ialogue
e motion
f ascination
g roove
h umor
i magination
j oy
k nowledge
l ove
m agic
n otion
o bservation
p atience
q uestion
r adical
s truggle
t ranslation
u topia
v alue
w e
x -ray
y et
z eitgeist

*Openingstijden:*
Van 9 tot 30 september 2014.
Woensdag t/m zondag van 11:00 tot 18:00, enkel op afspraak +32 (0)476 234 757

Opening cocktail:
Woensdag 10 september van 18:00 – 21:00

"*MEER LEZEN OVER KUNST EN HOTELS? KLIK HIER!*":http://www.hospitality-management.nl/?q=kunst&x=zoeken

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws