Kurhaus krijgt vernieuwd restaurant

26 maart 2015 |
Kurhaus krijgt vernieuwd restaurant

Volgende week opent Waves - at the Kurhaus zijn deuren in het vernieuwde restaurant van Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague-Scheveningen. Directeur van het AFAS Circustheater, Kassandra Dommisse, zal het restaurant openen.

Foto (v.l.n.r.) Marcel Bosman, Madelon Engbers en Marc Smeets

Eten wordt een beleving
Marcel Bosman, general manager Kurhaus: "Eten bij het Kurhaus wordt weer een beleving! De Kurzaal is prachtig, maar ontbijt tot aan diner serveren we nu aan zee. Kwaliteit en authenticiteit, dat is terug te zien in de keuken en dus op het bord, de inrichting, de gastvrije service, en de bijzondere evenementen die we zullen organiseren in het Kurhaus. Ik heb een fantastisch team en restaurant staan op de mooiste plek van Scheveningen met uitzicht op zee."

Team
Het ervaren team van Marcel Bosman bestaat uit topchef-kok Marc Smeets en maître d’hôtel Madelon Engbers. Smeets gebruikt voornamelijk de Noordzee en de omgeving als inspiratiebron voor zijn internationale keuken. "Pure smaken en producten, op hoog niveau koken, maar toch toegankelijk voor iedereen zijn is voor mij belangrijk. We willen alle gasten alles kunnen bieden", aldus chef-kok Marc Smeets die zich weer verheugt op het werken in een (vijf)sterren hotel. Eerder was Smeets onder andere chef-kok voor hotel Corona in het centrum van Den Haag.

Over het restaurant
Waves - at the Kurhaus is 7 dagen per week geopend. Het restaurant telt 150 zitplaatsen binnen, een terras met 300 plaatsen voor lunch, borrel en diner, en de serre die 14 april opent met een nieuwe inrichting en een prachtig plafondkunstwerk van Gertie Bierenbroodspot. Een dag na de opening lanceert Waves - at the Kurhaus de spectaculaire 'Live Music Nights'. Elke vrijdag is er een unieke line-up te zien met internationale sterren, lokale en nationale helden alsook jong talent georganiseerd in samenwerking met saxofonisten Tom van der Zaal en Floriaan Wempe.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Mensen
Lancering ‘Hotel Website of the Year’ verkiezing

De eerste verkiezing van de mooiste en meest gebruiksvriendelijke hotelwebsite van Nederland is een feit. Deze wedstrijd wordt door Hoteliers.com georganiseerd om hoteliers een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijd en om het Nederlandse publiek te enthousiasmeren vooral direct bij het ...

Corona
"Honderden miljoenen voor horeca en cultuur"

Haagse bronnen melden aan de NOS dat sectoren die flink geraakt zijn door de coronacrisis en daardoor een zeer groot omzetverlies lijden, kunnen rekenen op honderden miljoenen steun vanuit Den Haag. Volgens de NOS zet het kabinet de komende dagen de puntjes op de i. Bedrijven die meer dan 70 proc ...

Ondernemen
10 tips voor de mooiste hotelfoto's

Met mooie fotografie op uw website onderscheidt u zich en maakt u een goede eerste indruk. Het biedt een unieke kans om een ervoor te zorgen dat potentiële gasten uw hotel boeken. Als professioneel fotograaf met veel ervaring in de hotellerie deelt Wendy Bos haar kennis met de hotellerie:10 tip ...

Hotelbouwplannen Hotelketens
Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen is een feit

Fletcher Hotels opent op 11 december a.s. de deuren van het splinternieuwe hotel in de populaire badplaats Scheveningen. De opening is eerder dan verwacht, na maanden van verbouwing en voorbereiding in het voormalige kantoorpand North Sea Building. Met de opening van het luxe Fletcher Hotel-Restaura ...

KHN Corona
Deel van de horeca dreigt op 17 januari open te gaan, ondanks maatregelen

Vorige week kondigden verschillende horecaondernemers aan om hun zaken op 17 januari te willen openen, ongeacht de dan geldende maatregelen. Zij hebben zojuist verkondigd tegenover Omroep Brabant dat ze het vertrouwen in het kabinet hebben opgezegd en hoe dan ook zullen openen op 17 januari. Omd ...

Interview Longread
Hotel & Restaurant Wesseling: Verdienmodel COVID-19

Het coronavirus heeft Nederland nog steeds in de houdgreep. Heel Gall-- pardon, heel Nederland? Nee, een kleine nederzetting bleef moedig weerstand bieden aan de overwel-- aan Covid-19. (Met dank aan Goscinny & Uderzo.) ‘Veertig procent meer omzet dan vorig jaar.’ Hoorden we dat goed ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: