Kurhaus krijgt vernieuwd restaurant

26 maart 2015 |
Kurhaus krijgt vernieuwd restaurant<

Volgende week opent Waves - at the Kurhaus zijn deuren in het vernieuwde restaurant van Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague-Scheveningen. Directeur van het AFAS Circustheater, Kassandra Dommisse, zal het restaurant openen.

Foto (v.l.n.r.) Marcel Bosman, Madelon Engbers en Marc Smeets

Eten wordt een beleving
Marcel Bosman, general manager Kurhaus: "Eten bij het Kurhaus wordt weer een beleving! De Kurzaal is prachtig, maar ontbijt tot aan diner serveren we nu aan zee. Kwaliteit en authenticiteit, dat is terug te zien in de keuken en dus op het bord, de inrichting, de gastvrije service, en de bijzondere evenementen die we zullen organiseren in het Kurhaus. Ik heb een fantastisch team en restaurant staan op de mooiste plek van Scheveningen met uitzicht op zee."

Team
Het ervaren team van Marcel Bosman bestaat uit topchef-kok Marc Smeets en maître d’hôtel Madelon Engbers. Smeets gebruikt voornamelijk de Noordzee en de omgeving als inspiratiebron voor zijn internationale keuken. "Pure smaken en producten, op hoog niveau koken, maar toch toegankelijk voor iedereen zijn is voor mij belangrijk. We willen alle gasten alles kunnen bieden", aldus chef-kok Marc Smeets die zich weer verheugt op het werken in een (vijf)sterren hotel. Eerder was Smeets onder andere chef-kok voor hotel Corona in het centrum van Den Haag.

Over het restaurant
Waves - at the Kurhaus is 7 dagen per week geopend. Het restaurant telt 150 zitplaatsen binnen, een terras met 300 plaatsen voor lunch, borrel en diner, en de serre die 14 april opent met een nieuwe inrichting en een prachtig plafondkunstwerk van Gertie Bierenbroodspot. Een dag na de opening lanceert Waves - at the Kurhaus de spectaculaire 'Live Music Nights'. Elke vrijdag is er een unieke line-up te zien met internationale sterren, lokale en nationale helden alsook jong talent georganiseerd in samenwerking met saxofonisten Tom van der Zaal en Floriaan Wempe.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Achtergronden Internationaal
Coronavirus: checklist en veelgestelde ondernemersvragen. Wie betaalt de rekening?

Het coronavirus komt steeds dichterbij, maar wat is de impact op de logiesverstrekkers in ons land? Het RIVM en KHN hebben de meest gestelde vragen en antwoorden over het coronavirus op een rij gezet, waarbij ook wordt gekeken naar de impact van de verspreiding van het virus op jouw onderneming. We ...

Achtergronden Internationaal
Coronavirus laat diepe wonden achter bij hotels in Hongkong

Hoteliers in Hongkong voelen zich in de steek gelaten door hun overheid. De recente uitbraak van het coronavirus heeft de hotellerie in de stad diep getroffen: terwijl er vorig jaar in februari 90.000 nachtelijke bezoekers werden geregistreerd, is dat aantal nu gedaald naar 3.000. De overheid heeft ...

Achtergronden Tech
Reissector: Google wordt nu echt een maatje te groot

Ruim dertig bedrijven uit de reissector dienen een klacht tegen Google in bij de Europese Commissie. Google geeft namelijk de resultaten uit de eigen zoekmachine voorrang op het aanbod van reisbedrijven, zo meldt de Financial Times. Met andere woorden: als je googelt naar een hotel in Praag, dan zie...

Interview
"Een ode aan de natuur waarin concept, interieurontwerp en gastbeleving tot één uniek verhaal samensmelten"

Ontwerpen vanuit een hospitality perspectief met de natuur als leidraad Interview met Ruud Belmans van WeWantMore en Steven Verrept van Château de Vignée over de transformatie van een 400 jaar oud kasteel naar een unieke gastbeleving in het topsegment van de Belgische Ardennen. Het k...

Personalia Internationaal
Stefan Dubbeling nieuwe directeur België en Nederland van de BWH Hotel Group

Stefan Dubbeling (48) start per 1 maart aanstaande als Regional Director België & Nederland voor de BWH Hotel Group. Hij volgt daarmee Wytze van den Berg op die, na ruim 14 jaar, aan de slag gaat als Managing Director EMEA voor WorldHotels Collections. In de rol van Regional Director wo...

Interview Longread
Rick Claus: ''Er is te veel hotelaanbod''

In deze editie van Hospitality Management mogen we best weer eens verzuchten: Wat vliegt de tijd! Het is immers december. Zoals de oude Romeinen zeiden: Nullum est jam dictum, quod non sit dictum prius. (Niets kan gezegd worden dat al niet eerder gezegd is.) Waaronder: Tempus fugit. (De tijd snelt v...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: