Kurhaus Hotel Scheveningen te koop

21 augustus 2013
Kurhaus Hotel Scheveningen te koop

Het vijfsterrenhotel Steigenberger Kurhaus in Scheveningen staat in de etalage. Alle betrokken partijen bij het vastgoed en de exploitatie van het hotelpand zijn een herstructurering van de schulden
overeen gekomen om zo op den duur de verkoop te vergemakkelijken.

*Raamwerk voor verkoop*
Het sluiten van de herstructureringsovereenkomst is een belangrijk stap in de richting van een minnelijk herstructureringsproces voor het Kurhaus hotelvastgoed. De overeenkomst verschaft ruimte voor een verkoop op een fiscaal efficiënte wijze, waarbij naar verwachting maximale waarde wordt gecreëerd.

*Steigenberger blijft (voorlopig)*
Gedurende de implementatie van de herstructurering zal de huidige hoteloperator, Steigenberger Hotels, het management van het Kurhaus Hotel blijven uitvoeren.

*Iedereen aan boord*
De Kurhaus kredietnemers hebben met succes een herstructureringsovereenkomst gesloten met de andere vennootschappen die deel uitmaken van de Kurhaus groep en de aandeelhouders van de moedermaatschappij van de groep. Deze worden namens de leningsverstrekkers vertegenwoordigd door Hatfields Philips International. De herstructureringovereenkomst is door alle partijen ondertekend.

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws