Laatste kans om deel te nemen aan de 'Hotel Website of the Year' verkiezing

Auteur: Redactie
Events 1 februari 2023
Laatste kans om deel te nemen aan de 'Hotel Website of the Year' verkiezing

Op 5 februari sluit de inschrijving van de Hotel Website of the Year 2023 verkiezing, deze week is de laatste kans om deel te nemen. Er hebben zich reeds tientallen hotels ingeschreven, zodat het gegarandeerd een spannende editie zal worden.

"Wat dit jaar met name opvalt is het hoge aantal inschrijvingen uit Curaçao en Bonaire, het is mooi om te zien dat hotels in deze regio veel energie steken in hun eigen hotelwebsite en online marketing. Het gaat vaak om langere verblijven bij deze hotels, dus iedere boeking die direct binnenkomt in plaats van via een tussenpartij, levert meteen een grote besparing in commissiekosten op", aldus Erik Baumann, Directeur van Hoteliers.com en organisator van de verkiezing.

Over de verkiezing

De verkiezing begint met een publieksronde, waar bezoekers online kunnen stemmen op de mooiste hotelwebsite. Deze ronde gaat 10 februari van start en de vijf hotels met de meeste stemmen gaan door naar de finale. In de eindronde buigt een vakjury met professionals uit de branche zich over de finalisten en wordt er gekeken naar een zevental criteria variërend van de visuele aantrekkelijkheid, tot aan de businesscase, hoe goed presteert de website van het hotel? De uitreiking van de award zal plaatsvinden tijdens de Independent Hotel Show, dé vakbeurs voor hotels, welke op 14 en 15 maart plaats zal vinden in de RAI in Amsterdam. 

Meedoen aan de verkiezing?

Meedoen is gratis en hotels in Nederland, België, Curaçao en Bonaire kunnen zich inschrijven. De winnaar kan een bokaal, de nodige publiciteit en een mooie hoofdprijs tegemoet zien. Inschrijven kan tot 5 februari op deze website: www.hotelwebsiteoftheyear.com. 

 

Overig nieuws