Landgoed Huize Bergen gerenoveerd

25 februari 2013
Landgoed Huize Bergen gerenoveerd

Na een verbouwing zijn de nieuwe hotelkamers van conferentiehotel Landgoed Huize Bergen, aan de rand van Vught, opgeleverd en klaar om in gebruik te worden genomen. De klus duurde zes weken.

*Knipoog*
De voormalige eenpersoonskamers zijn nu zestien luxe tweepersoonskamers met een frisse uitstraling en gericht op verbetering van het comfort. Het ontwerp heeft een eigentijdse uitstraling met een knipoog naar de klassieke details van de authentieke villa uit 1916.

*Dameskamers*
Tijdens de renovatie is extra aandacht geschonken aan het gebruiksgemak voor vrouwen in twee speciale dameskamers. Deze hotelkamers zijn onder meer ingericht met een grote passpiegel, hebben een spionnetje in de deur voor de veiligheid en zijn gelegen naast een nooduitgang. Bovendien hebben de kamers een eigen parkeerplaats nabij de ingang.

*Thee met honing*
Ook voor trainers uit het zakelijk segment zijn speciale hotelkamers ingericht. Deze zijn onder meer voorzien van een pillow-menu en mogelijkheid tot het zetten van thee met honing, om de keel te smeren voor na een lange dag spreken.

~Frank Lindner~

Overig nieuws