Verborgen verblijf bij Landgoed Huize Bergen

23 juni 2014
Verborgen verblijf bij Landgoed Huize Bergen

Nieuw bij Landgoed Huize Bergen is het ‘Verborgen Verblijf’ een geheime locatie omringd door eeuwenoude bomen en prachtige natuur. De
locatie ligt zo goed verborgen dat zelfs gasten die regelmatig de villa bezoeken het nog niet hadden ontdekt.

*Geopend*
In juni vond het eerste diner plaats bij het Verbogen Verblijf waardoor het nu officieel is geopend en in gebruik genomen kan worden. Veel organisaties hebben tegenwoordig de behoefte om even weg te gaan uit de drukte en snelheid van alledag. De stad verlaten en even terugtrekken naar de natuur, maar liever niet te ver rijden om de ecologische foodprint tot het minimum te beperken. Hiervoor biedt deze locatie uitkomst: alleen nog maar de frisse geur van het groen uit de natuur, het geluid van een eekhoorn die wegschiet en verder, de oneindige stilte.

*Vogeleiland*
Het ‘Verborgen Verblijf’ bevindt zich op het vogeleiland, omringd door een in de 19e eeuw aangelegd park, dat behoort tot de naastgelegen villa van Landgoed Huize Bergen. Het vogeleiland werd voorheen bewoond door flamingo´s en zwanen. Thans wordt het eiland gebruikt voor exclusieve bijeenkomsten maar tevens nog steeds druk bezocht door vele soorten vogels, eenden en eekhoorns.

*Bruggetjes*
Na een korte tocht vanaf de villa door het park en over de bruggetjes naar het vogeleiland bereikt men het ‘Verborgen Verblijf’. Eenmaal op plaats van bestemming wacht er een ontvangst met gezond versgeperst vruchtensap. Men geniet tijdens de break van een picknicklunch met streekproducten, het harmonieuze gefluit van vogels en de verkwikkende buitenlucht. Een exclusieve bijeenkomst op een eiland.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws