Leukste Hotel krijgt onderscheiding

27 september 2013
Leukste Hotel krijgt onderscheiding

Hotel Restaurant Ruimzicht uit Zeddam heeft een gemeentelijke onderscheiding, de Pluim, van de burgemeester van Montferland ontvangen. Ruimzicht is op 1 juli 2013 door de consument uitgeroepen
tot ‘Leukste hotel van Nederland 2013’. Door het verkrijgen van de meeste stemmen en het hoogste gemiddelde waarderingscijfer heeft het hotel de eerste editie van de verkiezing gewonnen. Deze prestatie vond de bestuurder een pluim waard.

*Groeiend aantal hotelgasten*
"We zijn erg trots dat we de titel ‘Leukste Hotel’ hebben behaald. Dit is niet alleen van meerwaarde voor Ruimzicht, maar zeker ook voor de regio. De overwinning heeft voor een groeiend aantal hotelgasten gezorgd waar iedereen van profiteert", aldus eigenaar Jos Geerdink. "Ontzettend leuk om de pluim van de burgemeester te ontvangen. Dit is een bekroning op de nieuwe koers die we als bedrijf zijn gaan varen. We zijn ontzettend trots op ons team, we hebben het met z’n allen gedaan."

*Gemeentelijke onderscheiding*
De pluim is een waardering van de burgemeester voor bijzondere gebeurtenissen. Voorafgaand aan de raadsvergadering ontvangt de burgemeester de betrokkenen en reikt vervolgens ten overstaan van de raadsleden de Pluim uit.

Op de foto: Jos en Marja Geerdink ontvangen de onderscheiding van de burgemeester.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws