Levens lanceert nieuwe ovenlijn

1 oktober 2009 |
Levens lanceert nieuwe ovenlijn<

Levens Cooking & Baking Systems is al ruim 60 jaar een toonaangevende leverancier op het gebied van professionele keukenapparatuur. Bij de ontwikkeling van de nieuwste Leventi ovenlijn stonden gebruiksgemak, bakpresentatie en energieverbruik centraal. De nieuwe Leventi ovenlijn wordt voor het eerst gepresenteerd tijdens de BEWUST Food Innovatiedagen 2009, van 5 tot en met 7 oktober aanstaande.

Levens Cooking & Baking Systems is de producent van hoge kwaliteit Leventi ovenapparatuur voor de professionele food service en food retail markten. De nieuwe generatie Leventi ovens is het resultaat van meer dan 30 jaar onderzoek en ontwikkeling; bij de ontwikkeling van de nieuwe ovenlijn stonden gebruiksgemak, prestatie, lage kosten en laag energieverbruik centraal.

Deze nieuwe lijn Leventi ovens steunt op vier pilaren:
FOODCARE
De technieken in de ovens zorgen letterlijk voor uw foodproduct. Het ovenklimaat blijft tijdens het
bakproces gehandhaafd. Altijd met voldoende energie, maar nooit teveel.

BLUECYCLE
De nieuwe ovens zijn voorzien van het energie- en waterzuinige BLUECYCLE reinigingssysteem.
Dit geheel automatische systeem zorgt voor een probleemloos gebruik en een langere levensduur.

GREENLABEL
Leventi ovens zijn ontwikkeld met als doelstelling om tegen zo laag mogelijke kosten en zo
milieuvriendelijk mogelijk te kunnen opereren.

BEDIENINGSGEMAK
De Leventi ovens zijn voorzien van de Mastermind computer, die het gebruik, de bediening en
het onderhoud van de oven eenvoudig en overzichtelijk maakt.

Leventi biedt een breed en diep ovenprogramma waarmee oplossingen worden aangereikt voor alle soorten voedselbereiding en voedselconcepten in de diverse foodservice- en retailmarkten. Niet alleen zijn er diverse types Leventi ovens zoals bake-off ovens en combisteamers, ook qua maat- en uitvoering heeft Leventi een breed scala aan mogelijkheden. Hierdoor kunt u exact die oven kiezen die het beste bij u en uw werkwijze past.

De nieuwe Leventi ovenlijn wordt gelanceerd tijdens de BEWUST Food Innovatiedagen, in de Cooking & Baking Plaza te Gilze. De Food Innovatie dagen, van 5 t/m 7 oktober a.s. staan in het teken van BEWUST ONDERNEMEN: bewust bezig zijn met gezond eten, bewust worden van de mogelijkheden in de keuken en een bewuste kijk op de inzet van apparatuur.
Tijdens de BEWUST Food Innovatiedagen kan de professionele ondernemer een dagje bewust bezig zijn met zijn vak. Kijk op Levens.tv voor meer informatie en inschrijving.
Lunchroom; Hospitality Management; De CaféKrant; De RestaurantKrant, Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Opening
Charme Hotels breidt uit met Hotel Karsten in Norg

Grand Café Hotel Karsten in Norg ligt in de kop van Drenthe, te midden van prachtige fiets- en wandelroutes. Vanuit het hotel heeft u een prachtig uitzicht op de Kerkbrink en de 13e-eeuwse Romaanse kerk. In het hotel vindt u een ruime, gezellige lounge met een imposante openhaard en een sf...

Wet- en regelgeving Ondernemen
Nieuwe wetgeving voor franchise hotels en horeca op komst

De vele overnames en fusies in de hotelsector hebben de afgelopen jaren aangetoond dat het landschap binnen de hotelsector snel verandert. In Europa en Nederland worden franchiseformules in de hotelsector steeds populairder. Bekende hotelketens, zoals Holiday Inn, Best Western en Accor Hotels, hebbe...

Sanitair Advertorial
Papieren handdoeken in toiletten om de hoogste hygiënenormen te handhaven

De hoogste normen handhaven op het gebied van hygiëne en netheid is een belangrijk aandachtspunt voor elke horecazaak. De gezondheid en veiligheid van klanten en personeel is van cruciaal belang. Negatieve incidenten kunnen desastreuze gevolgen hebben voor de zaken en voor de reputatie. Hand...

Events Hoteltech
LiveBlog HotelTech 2019 [gesloten]

16.00 Live-interview Rogier Braakman We zijn alweer bijna aan het einde gekomen van het sprekersprogramma. Op de agenda staat het live-interview met Rogier Braakman, de man die medeoprichter was van IHMG, maar uit zijn zetel werd geduwd door Alex Mulder van Amerborgh.  Op het hoogtepunt had I...

Columns Sander Allegro
Column Sander Allegro: The Godfather

"Misschien wel de bekendste hotelier van Nederland”, zo noemde de hoofdredacteur van dit blad hem in een recent interview. Laat dat ‘misschien’ maar weg, want wie Nederlandse hotellerie zegt, zegt Roberto Payer. Karakterhotelier pur sang. Altijd gesoigneerd, altijd scherp en h...

Hotelbouwplannen Hotelketens
Louvre Hotels Group lanceert wereldwijd nieuwe kamer voor Golden Tulip in Nederlandse stijl

De Franse hotelorganisatie Louvre Hotels Group zet de schijnwerpers op Nederland bij de vernieuwing van Golden Tulip hotels. In 2016 lanceerde de hotelketen een geheel nieuwe merkstrategie en -uitstraling voor het hotelmerk en recent is besloten om de Nederlandse roots wereldwijd te benadrukken in d...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: