Levens lanceert nieuwe ovenlijn

1 oktober 2009 |
Levens lanceert nieuwe ovenlijn<

Levens Cooking & Baking Systems is al ruim 60 jaar een toonaangevende leverancier op het gebied van professionele keukenapparatuur. Bij de ontwikkeling van de nieuwste Leventi ovenlijn stonden gebruiksgemak, bakpresentatie en energieverbruik centraal. De nieuwe Leventi ovenlijn wordt voor het eerst gepresenteerd tijdens de BEWUST Food Innovatiedagen 2009, van 5 tot en met 7 oktober aanstaande.

Levens Cooking & Baking Systems is de producent van hoge kwaliteit Leventi ovenapparatuur voor de professionele food service en food retail markten. De nieuwe generatie Leventi ovens is het resultaat van meer dan 30 jaar onderzoek en ontwikkeling; bij de ontwikkeling van de nieuwe ovenlijn stonden gebruiksgemak, prestatie, lage kosten en laag energieverbruik centraal.

Deze nieuwe lijn Leventi ovens steunt op vier pilaren:
FOODCARE
De technieken in de ovens zorgen letterlijk voor uw foodproduct. Het ovenklimaat blijft tijdens het
bakproces gehandhaafd. Altijd met voldoende energie, maar nooit teveel.

BLUECYCLE
De nieuwe ovens zijn voorzien van het energie- en waterzuinige BLUECYCLE reinigingssysteem.
Dit geheel automatische systeem zorgt voor een probleemloos gebruik en een langere levensduur.

GREENLABEL
Leventi ovens zijn ontwikkeld met als doelstelling om tegen zo laag mogelijke kosten en zo
milieuvriendelijk mogelijk te kunnen opereren.

BEDIENINGSGEMAK
De Leventi ovens zijn voorzien van de Mastermind computer, die het gebruik, de bediening en
het onderhoud van de oven eenvoudig en overzichtelijk maakt.

Leventi biedt een breed en diep ovenprogramma waarmee oplossingen worden aangereikt voor alle soorten voedselbereiding en voedselconcepten in de diverse foodservice- en retailmarkten. Niet alleen zijn er diverse types Leventi ovens zoals bake-off ovens en combisteamers, ook qua maat- en uitvoering heeft Leventi een breed scala aan mogelijkheden. Hierdoor kunt u exact die oven kiezen die het beste bij u en uw werkwijze past.

De nieuwe Leventi ovenlijn wordt gelanceerd tijdens de BEWUST Food Innovatiedagen, in de Cooking & Baking Plaza te Gilze. De Food Innovatie dagen, van 5 t/m 7 oktober a.s. staan in het teken van BEWUST ONDERNEMEN: bewust bezig zijn met gezond eten, bewust worden van de mogelijkheden in de keuken en een bewuste kijk op de inzet van apparatuur.
Tijdens de BEWUST Food Innovatiedagen kan de professionele ondernemer een dagje bewust bezig zijn met zijn vak. Kijk op Levens.tv voor meer informatie en inschrijving.
Lunchroom; Hospitality Management; De CaféKrant; De RestaurantKrant, Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Events Achtergronden
Hotel kijkt met trots terug op Joods onderwijscongres

Het internationaal Joods onderwijscongres European Chinuch Convention (ECC) kijkt terug op een zeer geslaagde editie die plaatsvond in Novotel Amsterdam Schiphol Airport (NASA). Het was de tweede keer dat dit evenement, waar 37 workshops in 4 talen werden gegeven, in het hotel plaatsvond. Bij EC...

Achtergronden
Dit kost een overnachting tijdens carnaval

Het grootste feest van het jaar in het zuiden komt er weer aan. Dat betekent carnavalskleding scoren, kaarten kopen voor de plaatselijke kroeg of natuurlijk buiten genieten van de muziek met een biertje. Maar wat als je nou in de stad zou willen overnachten? Ben je dan duurder uit dan normaal? HomeT...

NH Hotels Internationaal
NH Hotels opent haar eerste hotel in Noord-Amerika

Het NH Collection New York Madison Avenue gaat weldra open. In april opent het eerste hotel van NH in de VS, zo lezen we op zakenreis.nl. Het statige gebouw in het hart van Manhattan stamt uit 1920 en weerspiegelt het 'gouden tijdperk van de reclame', zo meldt NH in een verklaring. In Eur...

Interview Longread
Rick Claus: ''Er is te veel hotelaanbod''

In deze editie van Hospitality Management mogen we best weer eens verzuchten: Wat vliegt de tijd! Het is immers december. Zoals de oude Romeinen zeiden: Nullum est jam dictum, quod non sit dictum prius. (Niets kan gezegd worden dat al niet eerder gezegd is.) Waaronder: Tempus fugit. (De tijd snelt v...

Interview
Camille Oostwegel: "We gaan van beleving naar betekenis"

Jong, energiek en ambitieus, zo ontmoeten wij Camille Oostwegel onder het schip van de voormalige kerk waar sinds 2005 het Kruisherenhotel is gevestigd. Onderwerpen als herformuleren van de hotelfunctie, openstaan voor de nieuwe werkethiek van co-working, anticiperen op nieuwe verwachtingen van gast...

Achtergronden
In memoriam: Michel Geurts

Het droevige bericht van het overlijden van Michel Geurts (1944) heeft de Nederlandse hotellerie geschokt. De hotelier legde in 1982 in Zutphen de basis voor Inntel Hotels. In 1986 werd het tweede hotel geopend in Zaandam: Inntel Hotels Amsterdam Zaandam. Het hotel kent sinds de verbouwing in 2010 e...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: