Logis Hotels benoemt beste restaurants van 2017

8 december 2016 | Thijs Jacobs

Fijnproevers opgelet: Logis Hotels heeft de beste restaurants van 2017 bekend gemaakt. Maar liefst 60 restaurants - waaronder 10 nieuwe chefs - ontvingen de prestigieuze titel Table Distinguée, die wordt toegekend aan exclusieve, gastronomische toprestaurants. Daarnaast zijn 19 restaurants in de prijzen gevallen in de nieuwe categorie Vier Stoofpotjes, een onderscheiding voor opkomend culinair toptalent.

Onder leiding van Gillles Goujon, een gerenommeerde Franse chef-kok met maar liefst drie Michelinsterren op zijn naam en lid van de gerenommeerde Meilleurs Ouvriers de France, heeft een team van culinaire topjournalisten de gastronomische kwaliteit van het internationale Logis Hotels netwerk beoordeeld. De beste restaurants maken onderdeel uit van de exclusieve Table Distinguée selectie. Niet alleen het culinaire karakter van de hotel-restaurants werd beoordeeld, ook de kwaliteit van de service, de sfeer en de inrichting werden door de jury gerecenseerd.

Nederlandse hotels bekroond
Ook de Nederlandse Logis Hotels werden onderscheiden op culinair gebied. Logis Hotel Restaurant De Bokkepruik en Logis Restaurant-Hotel De Tuinkamer prolongeerden de titel Table Distinguée. “Een fantastische bevestiging van ons streven om onze hotel- en restaurantgasten kennis te laten maken met een Frans-Nederlandse ervaring van topniveau”, aldus  Jaap Istha en Heleen Istha-Koeslag die de scepter zwaaien in Hotel Restaurant de Bokkepruik. Chef-kok Jos Weel van Restaurant de Tuinkamer is trots om opnieuw te zijn verkozen tot Table Distinguée: “Wij geloven in lokale producten en werken uitsluitend met topkwaliteit. Wij zetten hier in het schitterende Ruurlo al ruim een kwart eeuw iedere dag alles op alles om onze gasten culinair in de watten te leggen”.

Nieuwkomer Clemens Kuipers, chef-kok van Logis Hotel de Zwaan in Delden, werd bekroond met Vier Stoofpotjes voor veelbelovend talent. “Dit is een fantastische beloning voor ons team en een extra motivatie om onze gasten in 2017 verder te overtuigen van onze culinaire plannen”, aldus Kuipers.

“Logis Hotels biedt culinair genot voor alle fijnproevers met een passie voor goed en lekker eten. Onze keukens presenteren het beste van de regionale en lokale keuken, met een culinaire en creatieve twist”, aldus Fabrice Galland, voorzitter van Logis Hotels.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Hotel Opening
Eerste Leonardo Royal Hotel opent in Nederland

Op maandag 15 april, de geboortedag van Leonardo da Vinci, heeft het Leonardo Royal Hotel Amsterdam, met als afkorting LRHA, haar deuren geopend. Het allereerste Leonardo Royal Hotel in Nederland is gevestigd in een nieuw gebouw van 18 verdiepingen in het Amstelkwartier met maar liefst 490 kamers. ...

Interview Longread
Zo ga je om met bedrijfskleding in je hotel

Binnen de hotellerie is het dragen van bedrijfskleding zeer gebruikelijk. Het verhoogt de herkenbaarheid van de medewerkers en straalt professionalisme uit. Maar dan moeten de kleding en de uiterlijke verzorging wel helemaal in balans zijn. Anne-Marie van Leggelo is etiquette-expert en legt uit waar...

Achtergronden
Download de nieuwe uitgave van Hospitality Management

De aprileditie van Hospitality Management is weer uit. Dit keer aandacht voor de hotelkamer en interieur, waarbij Carlo Slag, eigenaar van Preston Palace hotel, en Debbie Zeeuw van der Laan, designer bij Valk Design, ons bijpraten over recente verbouwingen, hotelkamertrends en investeringen. Tapijt ...

Toerisme
Grote groei Amstelveense hotelovernachtingen

Het aantal hotelovernachtigingen in Amstelveen is in 2017 bijna vervijfvoudigd ten opzichte van 2015. In 2015 werden ruim 57.600 hotelovernachtingen geboekt in Amstelveen, in 2017 waren dat er al bijna 259.000. Dit aantal word verwacht alleen maar te groeien aangezien er in 2018 nog een aantal grote...

Financieel
De belastingdienst geeft vier belastingtips voor horecaondernemers

Veel startende ondernemers en ZZP’ers doen hun belastingaangifte zelf. Om dit zo makkelijk mogelijk te maken, heeft de Belastingdienst al privégegevens voor hen ingevuld. Het zakelijke deel van de aangifte moet je als ondernemer zelf invullen. Om ondernemers uit de horeca voor de inkoms...

Personalia
Jelrick Claus en Robin Harting vormen nieuw management van Claus

Per 1 april jongstleden vormen Jelrick Claus en Robin Harting het nieuwe dagelijks management van Claus in Hoofddorp. Jelrick Claus vervult de rol van Commercieel Manager en Robin Harting promoveert tot Operationeel Manager. Claus biedt multifunctionele eventzalen, restaurants, drie escape rooms, ee...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: