LookingforBooking is volledig vernieuwd

2 oktober 2014
LookingforBooking is volledig vernieuwd

De hotel-prijzenvergelijkingssite "LookingforBooking":http://www.lookingforbooking.nl/ is sinds kort compleet vernieuwd. Behalve een nieuwe look, kunnen bezoekers voortaan
onder andere zoeken op hotels en plaatsen wereldwijd. "Ik verwacht dat wij met de realisering van onze nieuwe website de komende jaren een groei gaan doormaken in de online hotelmarkt", zegt directeur Gerlof Bos.

*Metamorfose*
Bijna tien jaar later heeft LookingforBooking een grondige metamorfose ondergaan. Die 40 Nederlandse hotels uit de begintijd zijn inmiddels meer dan 303.000 hotels over de hele wereld die vergeleken en geboekt kunnen worden. "We zijn inmiddels vertegenwoordigd in alle uithoeken van de wereld: van de Verenigde Staten tot Australië en van Finland tot Argentinië. Het ruime, mondiale aanbod maakt ons nog een stuk aantrekkelijker voor zowel bezoekers uit Nederland als voor de internationale gasten. Om internationale bezoekers op maat te bedienen, hebben we er uiteraard voor gezorgd dat LookingforBooking in verschillende talen en valuta geraadpleegd kan worden."

*Vernieuwingen*
De vormgeving is eenvoudiger en strakker, meer beeld en minder tekst dan voorheen en daardoor overzichtelijk voor de bezoeker. Bos: "Een weloverwogen keuze, ook met het oog op de nieuwe generatie potentiële bezoekers. Jongeren lezen geen tekst, ze willen mooi beeld." Ook de zoekmachine is geoptimaliseerd. Waar de resultatenpagina eerder alleen de beschikbare hotels van de specifieke plaats doorzocht en weergaf, daar pakt de zoekmachine voortaan ook de beschikbare hotels in de regio mee. Behalve op plaatsnaam kan de bezoeker ook direct op de hotelnaam zoeken.

*Internationale online hotelmarkt*
Onveranderd op LookingforBooking is onder andere de mogelijkheid om de zoekopdracht en resultaten naar ligging, faciliteiten en/of sterrenclassificatie aan te passen.
"Onze nieuwe website draait inmiddels als een tierelier. Het is moeilijk om vijf jaar vooruit te kijken, maar de
vergelijkingssites worden denk ik steeds vaker het startpunt voor het boeken van een reis. Met de kwaliteiten van onze nieuwe website en onze goede naam verwacht ik dan ook dat wij de komende jaren een groei gaan doormaken in de internationale online hotelmarkt", aldus Bos.

"*Meer lezen over LookingforBooking? Klik hier!*":http://www.hospitality-management.nl/?q=lookingforbooking&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws