Louvre Hotels Group dijt uit

24 januari 2013
Louvre Hotels Group dijt uit

Louvre Hotels Group heeft grote plannen voor 2013. Dit jaar wil zij tussen de 80 en 85 nieuwe hotels openen. Afgelopen jaar groeide de organisatie ook door zeventig nieuwe hotels te openen.

*Europese groei*
De Franse onderneming, die onder anderen Golden Tulip en Campanile in zijn portefeuille heeft, is in opmars. In eigen land groeide het aantal hotels met 22 nieuwe vestigingen. In Europa werden zestien nieuwe hotels geopend. Dat is bijna een verdubbeling met het jaar ervoor. Toen opende de organisatie maar zeven hotels.

*Markt in BRIC*
Vooral de BRIC-landen zijn een prioriteit voor de organisatie. In 2012 opende de Louvre Hotels Group 31 vestigingen in deze gebieden. Volgens de hotelgroep beschikken deze landen over veel ontwikkelingsmogelijkheden op zowel leisure als zakelijk gebied. In India opende de Group vijf hotels en staan er acht projecten op de planning. Ook in China werden zestien hotels geopend, in samenwerking met Campanile en ontwikkelingsmaatschappij Jing Jiang Inn Co. In Brazilië werd een omzetgroei van 25 procent gerealiseerd. Louvre Hotels Group is van plan dit jaar nog meer nieuwe projecten te starten in deze gebieden.

~Marijn Brok~

Overig nieuws