Maak kennis met de kanshebbers

31 december 2013
Maak kennis met de kanshebbers

Vanaf donderdag 2 januari 09.00 uur kunt u stemmen op de tien genomineerden in de verkiezing om de AF&BM F&B Professional of the Year 2014. Maak kennis met de kanshebbers. Wie zijn
ze en wat zijn hun sterkste F&B-eigenschappen?!

*Vasfi Isitan*

Vasfi is een echte 'People Manager' die zijn gasten niet alleen een unieke beleving meegeeft maar ze altijd verrast met zijn passie voor smaakvolle en innovatieve producten.
Wat Worldhotel Bel Air betreft een terechte nominatie voor F&B Professional of the Year.

*Frank Tahusula*

Frank is een F&B Professional die met zijn passie voor gastvrijheid dagelijks met zijn team het verschil maakt tussen goed en geweldig. Frank denkt buiten de kaders van zijn eigen afdeling en is een zeer waardevolle kracht in het WestCord Fashion Hotel.

*Thijs Koster*

Thijs is een jonge professional die erg creatief is en heel sterk in conceptmatig denken. Thijs is iemand die vrij en open denkt en zich niet laat belemmeren door procedures of richtlijnen, juist dat out-of-the-box denken maakt hem zo goed om iets nieuws neer te zetten.

*Anton van der Aa*

Anton van der Aa, de F&B Professional in hart en nieren, die met inmiddels meer dan 10 jaar F&B-management ervaring, alle aspecten van F&B-management vak meer dan beheerst en gasttevredenheid in de breedste zin van het woord, zeer hoog in het vaandel heeft staan.

*Jetze Jan Dijkstra*

Jetze Jan is een gedreven gastvrijheidsprofessional die zijn passie, drive, kennis en ervaring vanuit de hotellerie op de juiste wijze weet in te zetten voor de verdere ontwikkeling van vernieuwende en eigentijdse (F&B) gastvrijheidsconcepten voor ons in 2015 te openen nieuwe ziekenhuis.

*Gijs Wehkamp*

Gijs is een jonge zeer ambitieuze F&B-manager. Een perfecte organisator met oog voor detail. Het is een prestatie dat hij op zijn leeftijd deze groep medewerkers van Hotels van Oranje, het grootste congreshotel van Nederland, op een enthousiaste manier aanstuurt.

*Eelco van Heusden*

Eelco is een zeer gedreven F&B-manager met een grote passie voor Food & Beverage. Hij is een echte vakidioot, op en top gastheer en zorgt voor de juiste sfeer en werkcultuur. Mede dankzij zijn inspanning is Thermen Bussloo verkozen tot het beste wellness resort van Nederland 2012 en 2013.

*Nadine Simons*

'Allround' is het woord voor Nadine. Met veel enthousiasme en energie combineert Nadine haar diversiteit aan werkzaamheden en verantwoordelijkheden, zowel voor als achter de schermen. Zij staat, op een volledig vrouwelijke wijze overigens, haar 'mannetje' en is ambitieus om bij te leren.

*Yuri Dries*

Yuri is een inspiratie voor zijn medewerkers, zag zijn omzetverantwoording de laatste 5 jaar verdubbelen en denkt in oplossingen. Hij bijt zich vast in operationele uitdagingen om deze vervolgens te vertalen naar een fundament voor betere dienstverlening. Yuri weet als geen ander dat het succes in F&B behaald wordt door simpelweg geweldig te zijn voor gasten.

*Remmert Jepkes*

In mijn recente aanstelling als Director of Food & Beverage in Hotel De L’Europe ben ik verantwoordelijk voor service op het hoogste niveau. Ik heb de liefde voor verfijnde gastronomie en hotels met de paplepel binnengekregen. Niks is een brug te ver.

Overig nieuws