Maak kennis met de kanshebbers

31 december 2013 |
Maak kennis met de kanshebbers<

Vanaf donderdag 2 januari 09.00 uur kunt u stemmen op de tien genomineerden in de verkiezing om de AF&BM F&B Professional of the Year 2014. Maak kennis met de kanshebbers. Wie zijn
ze en wat zijn hun sterkste F&B-eigenschappen?!

Vasfi Isitan

Vasfi is een echte 'People Manager' die zijn gasten niet alleen een unieke beleving meegeeft maar ze altijd verrast met zijn passie voor smaakvolle en innovatieve producten.
Wat Worldhotel Bel Air betreft een terechte nominatie voor F&B Professional of the Year.

Frank Tahusula

Frank is een F&B Professional die met zijn passie voor gastvrijheid dagelijks met zijn team het verschil maakt tussen goed en geweldig. Frank denkt buiten de kaders van zijn eigen afdeling en is een zeer waardevolle kracht in het WestCord Fashion Hotel.

Thijs Koster

Thijs is een jonge professional die erg creatief is en heel sterk in conceptmatig denken. Thijs is iemand die vrij en open denkt en zich niet laat belemmeren door procedures of richtlijnen, juist dat out-of-the-box denken maakt hem zo goed om iets nieuws neer te zetten.

Anton van der Aa

Anton van der Aa, de F&B Professional in hart en nieren, die met inmiddels meer dan 10 jaar F&B-management ervaring, alle aspecten van F&B-management vak meer dan beheerst en gasttevredenheid in de breedste zin van het woord, zeer hoog in het vaandel heeft staan.

Jetze Jan Dijkstra

Jetze Jan is een gedreven gastvrijheidsprofessional die zijn passie, drive, kennis en ervaring vanuit de hotellerie op de juiste wijze weet in te zetten voor de verdere ontwikkeling van vernieuwende en eigentijdse (F&B) gastvrijheidsconcepten voor ons in 2015 te openen nieuwe ziekenhuis.

Gijs Wehkamp

Gijs is een jonge zeer ambitieuze F&B-manager. Een perfecte organisator met oog voor detail. Het is een prestatie dat hij op zijn leeftijd deze groep medewerkers van Hotels van Oranje, het grootste congreshotel van Nederland, op een enthousiaste manier aanstuurt.

Eelco van Heusden

Eelco is een zeer gedreven F&B-manager met een grote passie voor Food & Beverage. Hij is een echte vakidioot, op en top gastheer en zorgt voor de juiste sfeer en werkcultuur. Mede dankzij zijn inspanning is Thermen Bussloo verkozen tot het beste wellness resort van Nederland 2012 en 2013.

Nadine Simons

'Allround' is het woord voor Nadine. Met veel enthousiasme en energie combineert Nadine haar diversiteit aan werkzaamheden en verantwoordelijkheden, zowel voor als achter de schermen. Zij staat, op een volledig vrouwelijke wijze overigens, haar 'mannetje' en is ambitieus om bij te leren.

Yuri Dries

Yuri is een inspiratie voor zijn medewerkers, zag zijn omzetverantwoording de laatste 5 jaar verdubbelen en denkt in oplossingen. Hij bijt zich vast in operationele uitdagingen om deze vervolgens te vertalen naar een fundament voor betere dienstverlening. Yuri weet als geen ander dat het succes in F&B behaald wordt door simpelweg geweldig te zijn voor gasten.

Remmert Jepkes

In mijn recente aanstelling als Director of Food & Beverage in Hotel De L’Europe ben ik verantwoordelijk voor service op het hoogste niveau. Ik heb de liefde voor verfijnde gastronomie en hotels met de paplepel binnengekregen. Niks is een brug te ver.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Interview Coronacrisis
Gevoelig punt: “Misschien moeten werknemers ook wat inleveren”

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; iedere dag bellen we hem om de situatie te bespreken. In dit twaalfde hoofdstuk ...

Tech
Opnieuw grote hack bij Marriott

De Amerikaanse hotelketen Marriott is alweer slachtoffer geworden van een hack. Hackers hebben namelijk toegang gekregen tot de gegevens van 5,2 miljoen gasten, zo maakte het bedrijf dinsdag bekend op haar website. In 2018 kregen hackers al toegang tot de gegevens van 500 miljoen Marriott-gasten....

Coronacrisis
Wapenen tegen de crisis: Kamerprijs dumpen is dom. Waarom eigenlijk?

Booking-topman Glenn Fogel reageert gepikeerd op de vraag of hij vanwege de crisis de commissies gaat verlagen. Hij heeft een ander idee: hotels moeten de kamerprijzen verlagen. Wees daar heel voorzichtig mee. Het verlagen van kamerprijzen is echt onwenselijk, ook al kan het helaas wel eens onvermij...

Coronacrisis
Hotellerie op slot: Vier hoteliers uiten hun zorgen (deel 1)

De hotellerie zit op slot. Boekingen worden massaal geannuleerd, nieuwe boekingen blijven uit en veel hotels zijn genoodzaakt de deuren te sluiten. In een digitaal rondetafelgesprek bespreken vier hoteliers wat de coronacrisis voor gevolgen heeft op hun onderneming. Hoe kijken zij aan tegen de rol ...

Interview Coronacrisis
Overlevingskansen voor je hotel: "Het glipt nu tussen je vingers door"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; iedere dag bellen we hem om de situatie te bespreken. In dit elfde hoofdstuk bes...

Coronacrisis
Horeca zeker dicht tot en met 28 april

Zojuist heeft premier Rutte bekendgemaakt dat de Nederlandse horeca zeker tot en met 28 april gesloten blijft. Hij raadt Nederlanders daarnaast ten zeerste af een meivakantie te plannen, wat voor hotels en B&B's duidelijk geen positief nieuws is, maar het komt niet onverwacht. Ook schole...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: