Marcel Romein general manager Park Inn hotel op Schiphol

3 december 2012
Marcel Romein general manager Park Inn hotel op Schiphol

Marcel Romein is gestart als general manager van het nieuwe Park Inn Amsterdam Airport Schiphol Hotel. Romein is met veel enthousiasme gestart.
Met zijn jarenlange ervaring in hotelmanagement heeft de Carlson Rezidor Hotel Group alle vertrouwen in de versterking met Romein.

*Toonaangevende hotelketens*
Marcel Romein heeft zijn sporen verdiend in de (inter)nationale hotelindustrie en heeft de afgelopen jaren leiding gegeven aan diverse toonaangevende hotelketens. Sinds 2003 is hij general manager bij verschillende hotelketens in het vier- en vijfsterrensegment. In zijn vorige functies was Romein general manager bij verschillende hotels van Hampshire Hospitality waaronder het Amsterdam American Hotel. Daarvoor heeft hij 14 jaar lang ervaring opgebouwd in diverse sales functies bij verschillende hotels, zoals bij Golden Tulip Hotels en Dorint Hotels & Resorts. Met deze brede ervaring en kennis begint Romein enthousiast aan zijn nieuwe functie.

*Klaar voor de hotelgast*
Romein: ”Ik ben bijzonder trots om het eerste Park Inn by Radisson voor Carlson Rezidor Hotel Group in Nederland te openen. Met de introductie van het F&B concept The LivingRoom, Food Kiosk 24/7, self check-in terminals en full wireless connectivity zijn we klaar voor de huidige en toekomstige generatie gasten”.

~Frank Linder~

Overig nieuws