Meetingselect breidt team uit

22 augustus 2014
Meetingselect breidt team uit

"Meetingselect":http://www.meetingselect.com/nl-nl/home heeft haar Sales Team uitgebreid met drie nieuwe medewerkers om aan de groei van Meeting Management te voldoen. De drie nieuwe medewerkers zijn Maartje van Beek, Paco Rodriguez
en Daniëlle de Vré.

*Taken en verantwoordelijkheden*
Maartje van Beek is als Key Account Manager verantwoordelijk voor het beheren en uitbreiden van de bestaande klantenportefeuille. Paco Rodriguez is als Account Manager Suppliers verantwoordelijk voor het contracteren van nieuwe locaties en het onderhouden van de reeds gecontracteerde locaties. Daniëlle de Vré ondersteunt het Sales Team als Sales Coördinator.

*Over Meetingselect*
Meetingselect is gespecialiseerd in strategisch meeting management en biedt het grootste meeting distributiesysteem en zelfboekingtool in Europa met meer dan 100.000 locaties wereldwijd. Locaties variëren van hotelketens en congrescentra, tot unieke locaties zoals kastelen, musea, vergaderboerderijen, landhuizen, golfclubs, design studio’s en schepen. De unieke zelf-boeking tool Meetingselect.com is gelinkt aan een uitgebreid meeting management systeem dat bedrijven inzicht geeft in alle vergaderkosten en maakt het voor inkopers en meeting planners eenvoudig om een vergaderbeleid na te leven.

~Christel Tuin~

Overig nieuws