Mercure Amsterdam City pakt bokaal

16 mei 2013
Mercure Amsterdam City pakt bokaal

CSU Albatros heeft de kwaliteitsbokaal over het eerste kwartaal van 2013 uitgereikt aan de housekeeping-medewerkers van Mercure Amsterdam City. Het schoonmaakteam van
CSU Albatros in het Mercure Amsterdam City kwam met een score van een 9,8 als winnaar uit de bus.

*Controle*
Ieder kwartaal controleert een kwaliteitsadviseur van de hoteldienstverlener de kwaliteit van de service bij alle hotels in de klantenportefeuille. Aan de hand van de behaalde score wint een schoonmaakteam de kwaliteitsbokaal.

*Aspecten*
Drie jaar geleden startte CSU met het unieke en succesvolle initiatief van de kwaliteitsadviseurs. Deze adviseurs worden ingezet voor onafhankelijke interne kwaliteitscontroles. Daarnaast wordt er bij de bezoeken gelet op de omstandigheden waarin en waarmee mensen moeten werken. En wordt er naar de milieuaspecten gekeken.

*Alles voor de gast*
CSU Albatros zet in op maximale gasttevredenheid. De schoonmaakmedewerkers vervullen de rol van gastheer en gastvrouw. Daarnaast moet de kwaliteit van de schoonmaak uitstekend zijn. Beleving van schoonmaak wordt steeds belangrijker en CSU Albatros legt de lat hoog met het thema ‘Excellence in Hospitality’.

Op de foto: Max Snoeren, directeur CSU Albatros en (rechts) Jesus Coral, Housekeeping manager Mercure Amsterdam City.

~Frank Lindner~

Overig nieuws