Fletcher neemt Mercure Hotel Den Haag Leidschendam over

1 april 2016 |
Fletcher neemt Mercure Hotel Den Haag Leidschendam over<

Op 1 april 2016 gaat het hotel verder onder de Fletcher vlag. Om dit te vieren komt Fletcher Hotels met een ludieke actie. Iedereen die op 1 april
2016 jarig is en 70 jaar wordt, mag gratis overnachten in e?e?n van de 70 unieke Fletcher hotels. De jarigen kunnen zich aanmelden tussen vrijdag 1 april en vrijdag 8 april 2016 via 0347 - 750 430 of receptie@fletcher.nl onder vermelding van ludieke actie. Alle?e?n de eerste 70 aanmeldingen zijn verzekerd van een gratis overnachting.

Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag
Het hotel ligt nabij het centrum van Den Haag en beschikt over 96 kamers, 7 vergaderzalen, een culinair a? la carte restaurant genaamd Chiparus, een gezellige bar en een fitnessruimte. Verder beschikt het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag over een ruim terras met uitzicht over een fraaie waterpartij. Het luxe hotel is goed te bereiken vanuit de grote steden Den Haag, Leiden en Rotterdam en de luchthavens Schiphol en Rotterdam The Hague Airport.

Fletcher Hotels
Fletcher Hotels is een oer-Hollandse hotelketen met 70 unieke 3- en 4-sterren hotels die allen zijn gelegen op de mooiste locaties door heel Nederland in de duinen, de heuvels van Limburg en in historische steden. Het hotelbedrijf is al vijf jaar op rij gekozen tot ‘Populairste Hotelketen van Nederland’. Er zijn totaal 2600 mensen werkzaam bij Fletcher Hotels.

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Interview Coronacrisis
"De reddingsboeien zijn er wel, maar te weinig"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; iedere dag bellen we hem om de situatie te bespreken. In dit dertiende hoofdstuk...

Food Amsterdam
Paascreaties van Hotel Jakarta verkocht in Bakkerij Westers

Pastry chef Ramona Rütti van Hotel Jakarta Amsterdam maakt bijzondere paascreaties om te paastafel op te fleuren. Dit jaar zal de tafel voor minder mensen gedekt worden, maar daardoor is er des te meer aandacht voor wat er op tafel staat. Er zijn verschillende creaties te verkrijgen in Bakke...

Economie Coronacrisis
HorecaMonitor doet voorstel om horeca te behoeden voor faillissementen

HorecaMonitor roept KHN op om 'Den Haag' een serieus voorstel te doen. Een voorstel dat, wanneer het geaccepteerd wordt, horecaondernemers mogelijk behoedt voor faillissementen. Hieronder de brief: Beste heer, mevrouw, Ons bureau is sterk betrokken bij de begeleiding van vele horecakla...

Coronacrisis
Wapenen tegen de crisis: Kamerprijs dumpen is dom. Waarom doen we het dan steeds weer? (Deel 2)

Kamerprijs dumpen is dom. Waarom doen we het dan steeds weer? Volgens Arne Sorenson, CEO van Marriott, zijn de effecten van de coronacrisis op de korte termijn al groter dan die van 9/11 en de bankencrisis tezamen. Bezettingsgraden zijn gedaald tot 90% in de sterk getroffen gebieden en tot 75% in mi...

Columns
Column: Het post-corona tijdperk

Hoe ziet de wereld eruit in een post-corona tijdperk? Dat is een vraag die mij de laatste tijd erg bezighoudt. Vliegen we nog net zoveel als twee maanden geleden? Blijven er maatregelen bij evenementen boven de 100 personen? Hoe gaan mensen om met fysiek contact? Draagt een hostess achter de recepti...

Coronacrisis
Hotellerie op slot: Vier hoteliers uiten hun zorgen (deel 1)

De hotellerie zit op slot. Boekingen worden massaal geannuleerd, nieuwe boekingen blijven uit en veel hotels zijn genoodzaakt de deuren te sluiten. In een digitaal rondetafelgesprek bespreken vier hoteliers wat de coronacrisis voor gevolgen heeft op hun onderneming. Hoe kijken zij aan tegen de rol ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: