Mis dit grote spektakel niet!

28 oktober 2012
Mis dit grote spektakel niet!

De laatste puntjes worden op de i gezet om van het nieuwste evenement Prikkel je Zintuigen een succes te maken. Maandag start het driedaagse evenement. De ontvangst wordt onvergetelijk!

*Altijd beter ondernemen*
De rode draad van het evenement is het prikkelen van de zintuigen. Proeven, horen, voelen, ruiken, zien; alles komt aanbod. Dat moet u als horecaondernemer toch aanspreken. Kom langs en mis niets, want juist in deze tijd moet u alle kansen om te blijven verbeteren met beide handen grijpen.

*U wordt slimmer*
De drie organiserende partijen Deli XL, Levens Cooking & Baking Systems en Mise en Place hebben de vijf zintuigen verwerkt in hun presentaties, workshops en demonstraties. Op een bijzondere, creatieve wijze wordt u een heel stuk slimmer en gaat u naar huis met een hoop vakinformatie en inspiratie. En dat helemaal gratis! Schrijf u daarom in via deze "link.":http://www.leventi.nl/prikkeljezintuigen_gilze.php

Hieronder alvast een voorproefje van wat u kunt verwachten van de ontvangst. Uiteraard wordt nog niet alles prijsgegeven!


Overig nieuws