Mövenpick breidt uit naar China

5 september 2013
Mövenpick breidt uit naar China

Mövenpick Hotels & Resorts opent het eerste internationale vijfsterrenhotel in de Chinese stad Enshi. De hotelketen opent in 2015 nog vier hotels in China in de Hubei provincie. Dit in teken
van de veertigste verjaardag van het bedrijf.

*Stap vooruit*
Het hotel telt veertien verdiepingen en ligt dicht bij het congrescentrum in het bloeiende zakendistrict van de stad. Op kleine afstand ligt het treinstation met snelle verbindingen naar de steden Wuhan en Chongqing en het nieuwe vliegveld. “We zijn er trots op dat we het eerste vijfsterrenhotel zijn in Enshi. Er wordt verwacht dat China in 2020 ’s werelds meest bezochte toeristenbestemming is. Een vijfsterrenhotel openen in Enshi is een aanzienlijke stap vooruit om Mövenpick te tonen aan een nieuwe generatie Chinese reizigers”, zegt Gabriel Pérès, president en chief executive officer van Mövenpick Hotels & Resorts. Om de lokale cultuur terug te laten komen in het hotel, is het interieur voorzien van etnische kunst uit de culturen van de Tujia en Miao.

*Voorzieningen*
Authentieke lokale en Kantonese gerechten zijn de specialiteiten van het Lotus Garden Chinese Restaurant. Ook is er The Chef Theatre, waar de keuken de hele dag open is. Zij serveren een selectie steaks, Zwitserse specialiteiten, Italiaanse pasta’s en Franse desserts. Dessert House biedt Mövenpick ijs en zelfgemaakte chocola. Gasten kunnen gebruik maken van het buitenzwembad en fitnesscentrum. The Flower Spa biedt diverse wellnessbehandelingen. Ook is er een kapsalon en schoonheidssalon aanwezig. Zakelijke reizigers kunnen gebruik maken van voorzieningen zoals vergaderzalen en een privéclub lounge met gratis ontbijt, snacks en drank.

~Mariska van Gorp~

Overig nieuws