Moxy opent haar deuren in Hoofddorp

Auteur: Redactie
5 augustus 2020
Moxy opent haar deuren in Hoofddorp

Op 4 augustus 2020 heeft het Moxy Amsterdam Schiphol Airport officieel haar deuren geopend. Een dag eerder was de officiële opening. Een gezellig intiem feestje met een sfeer en uitstraling die zo goed bij Moxy passen; laid-back, speels (letterlijk, er zijn overal spelletjes te doen) en allesbehalve saai.

Thoughtful, Spirited and Fun

Dat zijn de core values van de Marriott brand Moxy, een concept dat over de hele wereld aanslaat. Moxy is duidelijk bedoeld voor een “jonge” manier van reizen. Geen stijf en zakelijk gevoel maar een speelse en stoere vibe. Bij binnenkomst is de drang groot om niet direct via de klimwand omhoog te klimmen naar het plafond, of om ping-pong te spelen in het restaurant. #PLAYON is dan ook dé campagne van het Moxy Amsterdam Schiphol Airport.

Zonder het gevoel te krijgen dat er nergens rustig een kop koffie gedronken kan worden, nodigt Moxy absoluut uit om plezier te hebben en te ontspannen. Het restaurant is ingericht met tal van spelletjes en prachtige fotoboeken.

De styling zit hem verder in de kleine details, die naar de Nederlandse identiteit refereren. Op de muur, vlakbij de liften, is af te lezen dat het hotel zich 4,5 meter onder het NAP-waterpeil bevindt. De interieurarchitect, die voorheen Moxy Houthavens heeft ontworpen, heeft ook een aantal echte damwanden tot onderdeel van het restaurant gemaakt.

Samen met de roze, hippe kleuren creëren ze een stoer contrast. Het hotel heeft verder alles wat je mag verwachten, zoals een gym en een receptie die aan de bar van het restaurant zit. Handig als je gelijk zin hebt in een drankje bij aankomst.

Sfeervolle kamers en een toplocatie

Het hotel telt 200 stijlvolle kamers, die een iets rustigere sfeer hebben ten opzichte van het restaurant. Wel zo fijn als je lekker wilt ontspannen. Maar toch wordt ook hier niet bezuinigd op de speelse stijl. Een enthousiaste welkomsttekst en een retro knaloranje draaischijftelefoon, laten ons duidelijk zien dat we niet in een doorsnee hotel zijn.

De locatie is ook niet mis: de Schiphol terminal ligt op 5 minuten en het centrum van Amsterdam is ongeveer een kwartiertje rijden.

Het vriendelijke en gezellige personeel, de uitstekende menukaart, de speelse vibe en de uitstekende ligging maken Moxy dan ook de ideale verblijfplaats voor de millennium reiziger.

Moxy is for play, seriously.

Op de openingsfoto van links naar rechts: Remco Gerritsen, IHCP, Bart Pastoor, General Manager Moxy Amsterdam Schiphol Airport en Martin Lindelauf, ML Hospitality.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws