Moxy opent haar deuren in Hoofddorp

5 augustus 2020 | Redactie
Moxy opent haar deuren in Hoofddorp

Op 4 augustus 2020 heeft het Moxy Amsterdam Schiphol Airport officieel haar deuren geopend. Een dag eerder was de officiële opening. Een gezellig intiem feestje met een sfeer en uitstraling die zo goed bij Moxy passen; laid-back, speels (letterlijk, er zijn overal spelletjes te doen) en allesbehalve saai.

Thoughtful, Spirited and Fun

Dat zijn de core values van de Marriott brand Moxy, een concept dat over de hele wereld aanslaat. Moxy is duidelijk bedoeld voor een “jonge” manier van reizen. Geen stijf en zakelijk gevoel maar een speelse en stoere vibe. Bij binnenkomst is de drang groot om niet direct via de klimwand omhoog te klimmen naar het plafond, of om ping-pong te spelen in het restaurant. #PLAYON is dan ook dé campagne van het Moxy Amsterdam Schiphol Airport.

Zonder het gevoel te krijgen dat er nergens rustig een kop koffie gedronken kan worden, nodigt Moxy absoluut uit om plezier te hebben en te ontspannen. Het restaurant is ingericht met tal van spelletjes en prachtige fotoboeken.

De styling zit hem verder in de kleine details, die naar de Nederlandse identiteit refereren. Op de muur, vlakbij de liften, is af te lezen dat het hotel zich 4,5 meter onder het NAP-waterpeil bevindt. De interieurarchitect, die voorheen Moxy Houthavens heeft ontworpen, heeft ook een aantal echte damwanden tot onderdeel van het restaurant gemaakt.

Samen met de roze, hippe kleuren creëren ze een stoer contrast. Het hotel heeft verder alles wat je mag verwachten, zoals een gym en een receptie die aan de bar van het restaurant zit. Handig als je gelijk zin hebt in een drankje bij aankomst.

Sfeervolle kamers en een toplocatie

Het hotel telt 200 stijlvolle kamers, die een iets rustigere sfeer hebben ten opzichte van het restaurant. Wel zo fijn als je lekker wilt ontspannen. Maar toch wordt ook hier niet bezuinigd op de speelse stijl. Een enthousiaste welkomsttekst en een retro knaloranje draaischijftelefoon, laten ons duidelijk zien dat we niet in een doorsnee hotel zijn.

De locatie is ook niet mis: de Schiphol terminal ligt op 5 minuten en het centrum van Amsterdam is ongeveer een kwartiertje rijden.

Het vriendelijke en gezellige personeel, de uitstekende menukaart, de speelse vibe en de uitstekende ligging maken Moxy dan ook de ideale verblijfplaats voor de millennium reiziger.

Moxy is for play, seriously.

Op de openingsfoto van links naar rechts: Remco Gerritsen, IHCP, Bart Pastoor, General Manager Moxy Amsterdam Schiphol Airport en Martin Lindelauf, ML Hospitality.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Corona
Hier te downloaden: werkgeversverklaring avondklok

In heel Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari een avondklok. Dat betekent dat iedereen tussen 21.00 uur ’s avonds en 04.30 uur ’s ochtends binnen blijft. Hotels mogen gasten blijven ontvangen, maar ook gasten moeten zich aan de avondklok houden. Van en naar het werk reizen is wel ...

10 jaar geleden in Hospitality Management: Digitaal betalen

Hospitality Management blaast dit jaar dertig kaarsjes uit. Dat mag gevierd worden en dat doen we dan ook uitgebreid! Iedere week publiceert de redactie een verhaal uit vervlogen tijden op de website. In de herfst van 2011 publiceerde de redactie van Hospitality Management een artikel voer de toe ...

Wet- en regelgeving Corona
Kabinet breidt steun- en herstelpakketten uit

Door het verlengen van de lockdown en de invoering van de avondklok heeft het demissionair kabinet besloten de steun- en herstelpakketten uit te breiden. Met deze uitbreiding van het pakket is een totaalbedrag gemoeid van 7,6 miljard euro. De verruimingen gelden voor het eerste en tweede kwartaal va ...

OTA's Achtergronden
Personeel belangrijkste aspect bij beoordeling accommodaties

Op 19 januari reikte Booking.com 10.408 Traveller Review Awards voor 2021 in Nederland uit, die op basis van miljoenen klantrecensies zijn toegekend. Met de Awards zet Booking.com partners uit 220 landen en gebieden wereldwijd in het zonnetje, die de reiservaring van reizigers meer gedenkwaardig maa ...

Wet- en regelgeving Corona
Avondklok 23 januari van kracht

Het demissionair kabinet wil de verwachte avondklok in gaan voeren. Dat maakte premier Rutte op de persconferentie van woensdag 20 januari bekend. Donderdag 21 januari debatteerde het kabinet over de invoering met de Tweede Kamer. De Kamer steunde het het besluit, waardoor de avondklok vanaf zaterda ...

Ondernemen
Tips voor een onweerstaanbare hotelwebsite

De Hotel Website of the Year verkiezing 2021 zit erop. Tijdens een feestelijke, online ceremonie werd op 14 januari jl. de winnaar bekendgemaakt: Max Brown Hotels heeft de eer om deze titel een jaar lang te mogen voeren. Een fantastische prestatie. Wat kunnen we leren van de winnende website en de a ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: