Moxy opent haar deuren in Hoofddorp

5 augustus 2020 | Redactie

Op 4 augustus 2020 heeft het Moxy Amsterdam Schiphol Airport officieel haar deuren geopend. Een dag eerder was de officiële opening. Een gezellig intiem feestje met een sfeer en uitstraling die zo goed bij Moxy passen; laid-back, speels (letterlijk, er zijn overal spelletjes te doen) en allesbehalve saai.

Thoughtful, Spirited and Fun

Dat zijn de core values van de Marriott brand Moxy, een concept dat over de hele wereld aanslaat. Moxy is duidelijk bedoeld voor een “jonge” manier van reizen. Geen stijf en zakelijk gevoel maar een speelse en stoere vibe. Bij binnenkomst is de drang groot om niet direct via de klimwand omhoog te klimmen naar het plafond, of om ping-pong te spelen in het restaurant. #PLAYON is dan ook dé campagne van het Moxy Amsterdam Schiphol Airport.

Zonder het gevoel te krijgen dat er nergens rustig een kop koffie gedronken kan worden, nodigt Moxy absoluut uit om plezier te hebben en te ontspannen. Het restaurant is ingericht met tal van spelletjes en prachtige fotoboeken.

De styling zit hem verder in de kleine details, die naar de Nederlandse identiteit refereren. Op de muur, vlakbij de liften, is af te lezen dat het hotel zich 4,5 meter onder het NAP-waterpeil bevindt. De interieurarchitect, die voorheen Moxy Houthavens heeft ontworpen, heeft ook een aantal echte damwanden tot onderdeel van het restaurant gemaakt.

Samen met de roze, hippe kleuren creëren ze een stoer contrast. Het hotel heeft verder alles wat je mag verwachten, zoals een gym en een receptie die aan de bar van het restaurant zit. Handig als je gelijk zin hebt in een drankje bij aankomst.

Sfeervolle kamers en een toplocatie

Het hotel telt 200 stijlvolle kamers, die een iets rustigere sfeer hebben ten opzichte van het restaurant. Wel zo fijn als je lekker wilt ontspannen. Maar toch wordt ook hier niet bezuinigd op de speelse stijl. Een enthousiaste welkomsttekst en een retro knaloranje draaischijftelefoon, laten ons duidelijk zien dat we niet in een doorsnee hotel zijn.

De locatie is ook niet mis: de Schiphol terminal ligt op 5 minuten en het centrum van Amsterdam is ongeveer een kwartiertje rijden.

Het vriendelijke en gezellige personeel, de uitstekende menukaart, de speelse vibe en de uitstekende ligging maken Moxy dan ook de ideale verblijfplaats voor de millennium reiziger.

Moxy is for play, seriously.

Op de openingsfoto van links naar rechts: Remco Gerritsen, IHCP, Bart Pastoor, General Manager Moxy Amsterdam Schiphol Airport en Martin Lindelauf, ML Hospitality.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Amsterdam Achtergronden
Sir Hotels ruilt luxe bedden in voor bureaus

Vanaf vandaag biedt hotel collectie Sir Hotels flexibele werkplekken aan. Waar de vraag naar bedden voor de zakelijke markt drastisch afgenomen is, stijgt de vraag naar rustige werkplekken. Meer kantoren zoals Nike en Google houden hun kantoren tot zeker het einde van het jaar gesloten. Sir Hotels s...

Personeel
Preston Palace lanceert nieuwe werkcampagne

In tijden waarin werkgevers noodgedwongen hun gewaardeerde werknemers moeten laten gaan, lanceert Preston Palace juist een campagne om nieuwe collega's te werven. Van fulltime, parttime tot bijbaantje. Zelfs een combinatie van diverse afdelingen binnen in één functie is mogelijk. ...

Events Internationaal
EQUIPHOTEL uitgesteld naar 2022

Gezien de huidige situatie rondom de COVID-19 epidemie, die momenteel op lokaal en mondiaal niveau voortdurend verslechtert, kondigt Reed Expositions France aan dat de 2020-editie van de EQUIPHOTEL, die oorspronkelijk gepland stond van 15 t/m 19 november 2020, is uitgesteld naar 2022. De afgelope...

Hotelbouwplannen Amsterdam
Hotel Okura Amsterdam geeft 7 suites een complete metamorfose

Hotel Okura Amsterdam heeft 7 suites een complete metamorfose gegeven. Bij de renovatie, die in december 2019 van start ging, is het hele design vernieuwd. Architect Bert Verwey heeft de renovatie van de suites en The Lounge onder zijn hoede genomen. Ruimtelijkheid, comfort en sereniteit vormen de b...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Nieuwe coronamaatregelen: waarom moet de horeca eigenlijk eerder dicht?

Vanaf zondag 18.00 uur zijn de nieuwe coronamaatregelen van kracht gegaan, waarvan de meeste gericht zijn op de horeca. Premier Rutte toonde zich bezorgd over de verspreiding van het virus en vond de maatregelen nodig en logisch: "Hoe later op de avond, hoe moeilijker de anderhalve meter."...

Toerisme Coronacrisis
Nederlandse vakantiegangers verwachten weer te kunnen reizen in 2021  

De coronazomer is voorbij. Na een zomer van thuisblijven, daguitstapjes in eigen land en geklus, verwacht het grootste deel van de Nederlandse vakantiegangers volgende zomer weer normaal te kunnen reizen. Dat blijkt uit onderzoek van Vliegtickets.nl. Meer dan de helft (54%) van de ondervraagden...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: