Eerste award voor Sir Albert

3 september 2013
Eerste award voor Sir Albert

Tijdens de uitreiking van de World Travel Awards in het Turkse Antalya is hotel Sir Albert uitgeroepen tot ‘Netherlands’ Leading Boutique Hotel 2013’. Dit was de eerste award die
het hotel in ontvangst mocht nemen sinds de officiële opening begin dit jaar. Het hotel is door reisorganisaties, professionals en reizigers erkend voor zijn unieke boetiek concept, zijn hoge niveau van gastvrijheid en ongeëvenaarde luxe.

*Blijk van waardering*
Barbara de Jong, hotel manager van Sir Albert in Amsterdam, is blij met de erkenning. “Voor ons voelt het als een enorme blijk van waardering voor hetgeen wat we met zijn allen afgelopen jaar hebben neergezet.”
Sir Albert beschikt over negentig luxe hotelkamers en suites, The Study, IZAKAYA Asian Kitchen & Bar, een Japanse pub-style restaurant, en IZAKAYA Terrace. Het boetiek hotel met een moderne aristocratische leefstijl, is gevestigd in het centrum van De Pijp.

*World Travel Awards*
De World Travel Awards zijn in 1993 in het leven geroepen om de uitblinkers in de reis- en toeristische sector te erkennen. De awards worden zowel op Europees als landelijk niveau toegekend in diverse categorieën. De uitslag is gebaseerd op het aantal stemmen van reisorganisaties, professionals en reizigers. Op deze manier wordt op grond van persoonlijke ervaring bepaald wie de beste is per categorie.

~Mariska van Gorp~

Overig nieuws