Nieuw boutique hotel in Noordwijk

16 mei 2014
Nieuw boutique hotel in Noordwijk

Vesper is, naar eigen zeggen, het eerste boutique hotel aan de Nederlandse kust, gelegen aan de Zuidboulevard van het chique Noordwijk. Uitzonderlijke service, vakmanschap en een gevoel van
rust en kalmte staan hier centraal. Vesper gelooft dat schoonheid in de details zit, want vrije tijd is zoveel meer dan ontspanning; Leisure is an art. De openingsdatum is nu bekend: Vesper opent haar deuren op 28 juni.

*Hoog serviceniveau*
Vesper heeft een parkeerservice en de bagage wordt naar de kamer gebracht, zodat de gast zich nergens meer zorgen over hoeft te maken. In de adembenemende lobby, die over de gehele lengte uitkijkt op zee, kan men terecht voor de check-in.

*27 kamers*
Vesper telt 27 kamers, waaronder 4 suites, die allen beschikken over een privé balkon, prachtige vintage meubels en handgemaakte bedden & kussens van Hollands fabricaat Softline, speciaal ontworpen voor Vesper. Voor de expert: het linnen is ‘300 thread count’. Kiest men voor de Classic Room, met een kingsize bed of gaat men voor de 70 vierkante meter grote Grand Vesper Suite, compleet met een balkon van 47 vierkante meter, sauna, stoomdouche en een rainshower voor het raam?

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws