Nieuw Hampton by Hilton hotel in Amsterdam

23 mei 2016
Nieuw Hampton by Hilton hotel in Amsterdam

Hilton Worldwide kondigt vandaag de opening van een nieuw Hampton by Hilton hotel in Nederland aan: Hampton by Hilton Amsterdam
Centre East. Het hotel heeft 75 kamers en wordt geëxploiteerd door WIN Hotels. Het nieuwe hotel van Hampton by Hilton, dat in het middensegment opereert en gasten wereldwijd hoge kwaliteit levert, wordt aan het portfolio van ruim 2.100 hotels van Hampton by Hilton, Hampton Inn by Hilton en Hampton Inn & Suites by Hilton toegevoegd. Amsterdam telt nu in totaal acht hotels van Hilton Worldwide.

*Perfecte locatie*
Hampton by Hilton Amsterdam Centre East ligt op 15 kilometer afstand van Amsterdam Airport Schiphol en op de perfecte locatie in Amsterdam om de stad te kunnen ontdekken. Volgens de NL Times is Amsterdam momenteel een van de populairste steden in Europa en met het groeiende toerisme in Nederland zal dit voorlopig zo blijven.

Phil Cordell, global head, focused service en Hampton by Hilton management bij Hilton Worldwide zegt: "We zijn zeer verheugd dat we ons tweede Hampton by Hilton hotel in deze wereldbekende stad openen. De opening past binnen de continue groei van Hilton Worldwide in deze regio. We kijken er naar uit om onze gasten te verwelkomen met de van ons bekende service en alles wat onze gasten nodig hebben voor een aangenaam verblijf in de stad."

*Volledig servicepakket*
Hampton by Hilton Amsterdam Centre East biedt het volledige servicepakket van Hampton by Hilton, zoals gratis toegang tot internet, warm ontbijt inbegrepen bij de kamerprijs, 24 uur per dag snacks, evenals een fitnesscentrum dat 24 uur per dag open is. De kamers zijn standaard uitgerust met een 40-inch HDTV en werkruimte. Voor elk verblijf geldt Hampton by Hiltons Satisfaction Guarantee: wie niet tevreden is, hoeft niet te betalen.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws