Nieuw hotelinterieur nodig? Sla je slag!

24 december 2015
Nieuw hotelinterieur nodig? Sla je slag!

Hilton Schiphol is verhuisd naar een nieuwe locatie. De complete inboedel van het ‘oude' hotel wordt daarom nu online geveild. De
veiling beslaat de complete inrichting van de 277 kamers, inclusief de executive rooms.

*Twee veilingen*
Troostwijk Veilingen heeft de verkoop over twee veilingen verdeeld:
1 (groot) keukeninventaris en horeca
2 hotelkamers en overige inrichting

De kijkdag is op dinsdag 29 december van 10.00 tot 16.00 uur. De online veiling start op 24 december a.s. en sluit op 4 en 5 januari a.s.

*Wanneer veil je nu een compleet hotel?*
Frank Adam, veilingmeester van Troostwijk Veilingen: "Ik heb in mijn hele leven al veel bijzondere veilingen georganiseerd. Maar deze veiling springt eruit. Wanneer veil je nu een compleet hotel? Je zou bij wijze van spreken de zaak kunnen verhuizen en zo een nieuw hotel kunnen starten, inclusief vergaderruimtes, kantoren, boxspring bedden, flat screens, hotelkluisjes, decoraties, fitnessruimte en de complete horeca en (groot)keukeninventaris."

Kijken en bieden
De veilingen starten op 24 december a.s. en sluiten op "4 januari":https://www.troostwijkauctions.com/nl/hilton-amsterdam-/01-21786/?s%20=21786 (horeca en catering) en "5 januari":https://www.troostwijkauctions.com/nl/hilton-amsterdam/01-21785/?s%20=21785 a.s. (hotelkamers en fitness).

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws