Nieuw restaurant in Egmond aan Zee

5 augustus 2014
Nieuw restaurant in Egmond aan Zee

Egmond aan Zee is een restaurant rijker. Chica's is gevestigd op de begane grond van Hotel Golfzang en wordt gerund door Richard en Brenda de Jong, de uitbaters van Wonder's
en Wonder's Bergen.

*Hotel Golfzang*
Aan de Boulevard Noord, de plaats waar ooit restaurant de Strandjutter afbrandde, besloot familie Groot van Hotel Zuiderduin een tweede hotel te bouwen; Hotel Golfzang, met 147 kamers. Ze zochten een restaurateur voor de invulling van het ontbijt in het restaurant op de begane grond. Richard de Jong is ondernemer van het nagenoeg naast gelegen Wonder’s en tevens van Wonder’s Bergen, en was ook de eigenaar van De Jutter, het restaurant dat eerst op die plek stond. Richard besloot samen met zijn vrouw Brenda de uitdaging aan te gaan, mits zij de invulling aanzienlijk verder konden trekken dan alleen ontbijt.

*Laagdrempelig concept*
Chica's biedt een laagdrempelig concept geschikt voor alle leeftijden, met de bijzondere combinatie van pizza, pannenkoeken, halve kippen en Mexicaans. Alles wordt vers gemaakt in de open en centraal in de 600m2 grote ruimte gesitueerde keuken. Er zijn 220 zitplaatsen binnen en nog eens 80 zitplaatsen op het terras.



Overig nieuws