Nieuw restaurant van Princess Hotel Amersfoort

20 juni 2014
Nieuw restaurant van Princess Hotel Amersfoort

Vanaf 1 juli kan het concept van Restaurant Smaakmakers ook beleefd worden in Amersfoort. Het idee is 'drie-restaurants-in-één', waarbij
gasten kunnen kiezen uit drie culinaire niveaus met bijbehorende prijscategorieën.

*Signature dishes*
Met veel aandacht voor de seizoenen wordt de kaart door de chef-kok samengesteld. Er is zelfs een samenwerking met een diëtiste die 'Signature dishes' aanlevert en gerechten bereidt met focus op gezondheid & smaak.

*Princess Hotel*
Restaurant Smaakmakers is onderdeel van Princess Hotel Amersfoort. Het hotel ligt aan de Stichtse Rotonde, verscholen tussen de bomen. Van de buitenkant kan je niet direct zien hoe bijzonder deze plek is, maar eenmaal binnen wordt het al snel duidelijk dat het sfeervolle restaurant uniek is door het prachtige uitzicht op de tuin. Bij mooi weer staat het terras uit en er is een overdekte loungehoek.
Restaurant Smaakmaakers is zeven dagen per week geopend. Je kunt hier terecht voor een uitgebreid diner maar ook voor een snelle lunch of een drankje op het terras.

*Mirjam Reitsma*
“Onze leestafel nodigt uit om met een goede kop koffie de krant te lezen of wat te werken, we hebben overal gratis WIFI. Ook voor grote groepen heeft het restaurant veel mogelijkheden”, aldus Mirjam Reitsma, Operations Manager Princess Hotel Amersfoort.

“Een nieuwe naam voor ons restaurant zal ongetwijfeld mensen nieuwsgierig maken. Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd om zelf te ervaren hoe ontspannen het hier is. Niets fijners dan in deze groene ambiance te genieten van de kookkunsten en de gastvrijheid die ons team biedt!”

*Over Princess Hotel Collection*
Princess Hotel Amersfoort (tot 1 juli 2014 Golden Tulip Amersfoort) is onderdeel van Princess Hotel Collection, de spiksplinternieuwe hotelformule waarbij inmiddels 7 hotels zijn aangesloten.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws