Nieuwe Director of Sales & Marketing The Dylan Amsterdam.

8 augustus 2017 | Thijs Jacobs

Robbert Van Rijsbergen is gestart als nieuwe Director of Sales & Marketing bij The Dylan Amsterdam. Van Rijsbergen volgt Audry van de Merwe op die na 8 jaar met een nieuwe uitdaging start.

Robbert (1987) studeerde aan de Hotelschool The Hague, locatie Den Haag, en startte zijn carrière in Shanghai. Hierna werkte hij 3,5 jaar op de commerciële afdeling van het Amstel Hotel, en richtte zich vooral op de toeristen markt uit de Verenigde Staten en de entertainment markt (toerende artiesten). In 2014 besloot Van Rijsbergen om uit zijn comfortabele omgeving te stappen, en verhuisde hij naar São Paulo, Brazilië, waar hij als Business Development Manager Latin America & Caribbean werkte voor Virtuoso, ’s werelds grootste powerhouse in de luxe reiswereld.

Amsterdamse contacten

Zijn Amsterdamse (hotel) contacten heeft Van Rijsbergen gedurende zijn tijd in Brazilië altijd stevig onderhouden, zo organiseerde hij meerdere Amsterdam Diners en onlangs ondersteunde hij de Amsterdamse hotels met het organiseren van een Kingsday Cocktail tijdens ILTM Latin America in april van dit jaar voor de travel trade. “Ik geloof heel sterk in de kracht van samenwerking tussen de Amsterdamse 5* hotels, er is markt voor ieders product en het fijne is dat we allemaal een iets ander product hebben, en dus een andere (niche) markt bedienen” aldus Van Rijsbergen.

Blij met de nieuwe functie


Van Rijsbergen: “Ik ben ontzettend blij om weer terug te zijn in Amsterdam en om te starten als Director of Sales & Marketing voor The Dylan Amsterdam, Nederlands mooiste boetiekhotel. Het is een privilege zorg te mogen dragen voor dit prachtige product, welke naast 40 kamers, Suites en Bar & Brasserie Occo ook nog een iconisch en met een michelin ster bekroond restaurant, Vinkeles, heeft.”

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Achtergronden Interview
Hospitality Management: Hotel op de Veluwe, Pillows en alles over HotelTech 2017

Vandaag verschijnt de nieuwste editie van Hospitality Management. Ook deze editie staat weer boordevol interviews, nieuws en achtergronden. De coverstory is een interview met de eigenaars van Hotel De Sterrenberg in Otterloo. Het hotel op de Veluw heeft onlangs een metamorfose ondergaan. Het twee...

Achtergronden F&B
Wild op het menu: doen of niet? 

Bij wild denkt men aan de Veluwe en de Achterhoek. Prachtige regio’s, waar herten en wilde zwijnen de ruimte hebben om hun eten bij elkaar te scharrelen. Totdat ze tegen de loop van een geweer lopen natuurlijk. Wat dat betreft heeft ieder nadeel zijn voordeel, want restaurants en hotels in de ...

NH Hotels Achtergronden
Maarten Markus (NH) gaat undercover in SBS6-programma

In het SBS6-programma Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vanaf vrijdag 27 oktober is het programma te zien bij SBS6 en in de eerste aflevering is het gelijk smullen geblazen voor hoteliers. ...

Hoteltech
HotelTech 2017: nog minder dan 5 weken. Schrijf je nu in!

HotelTech 2017 heeft een programma dat menig hotelier doet watertanden. En dat is niet alleen vanwege de geheel verzorgde lunch en de borrel. De keynotesprekers (Herman Rijksen, Brechtje de Leij, Jaap Zijlstra en Herman Konings) inspireren en delen hun kennis met de aanwezige hoteliers. Een niet te ...

Achtergronden Internationaal
Nieuw onderzoek roept reismanagers op meer rekening te houden met de reiziger

Als gevolg van nieuwe normen van hyperconnectiviteit, on-demand diensten, grotere personalisatie en voortdurend beschikbare ondersteuning, verwachten zakenmensen meer gemak en flexibiliteit wanneer zij op reis zijn voor hun werkgevers. Volgens nieuw onderzoek van de Association of Corporate Travel E...

Rutte III over payroll in de horeca

In de horeca wordt veel gewerkt met payrolling. Het is dus goed mogelijk dat u dat als horecaondernemer ook doet. Payrolling neemt u veel werk uit handen en biedt flexibiliteit als het gaat om inzet van personeel. Dat is heel praktisch in een arbeidsintensieve branche waarin veel gebruik wordt gemaa...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: