Nieuwe exploitant Hotel Marquette in Heemskerk: Relaxed Hospitality Group

14 mei 2018 | Thijs Jacobs

Hotel Marquette en het bijbehorende Chateau Marquette in het Noord-Hollandse Heemskerk worden vanaf 29 juni 2018 geëxploiteerd door Relaxed Hospitality Group uit Haarlem. Zij hebben ook het personeel overgenomen van de vorige eigenaar. Boekingen kunnen voorlopig nog worden gedaan via de kanalen van NH Hotels.

Moderniseren

“Ik ben er trots op dat ik onderdeel mag uitmaken van de toekomst van het chateau, dat een lange geschiedenis heeft”, zegt Erik Kuiper-van den Berg, eigenaar van Relaxed Hospitality Group. Hij gaat de 65 kamers van het viersterrenhotel gefaseerd moderniseren. Verder wordt de lobby verbouwd tot lunchroom, brasserie en bar. In het restaurant in het chateau – voorheen alleen voor hotelgasten – kunnen vanaf 1 juli ook niet-hotelgasten dineren. Op mooie dagen kan iedereen genieten van een hapje en een drankje op e?e?n van de zonnige terrassen in de chateautuin of bij het hotel. Verder blijft het chateau te boeken als trouwlocatie. De tien zalen zijn te huur voor onder meer congressen, vergaderingen en evenementen.

Geschiedenis

Chateau Marquette is gebouwd rond 1250. In 1828 werd het kasteel ingrijpend veranderd naar hoe het er nu uitziet. In de jaren 80 van de vorige eeuw is het hotel op het landgoed gebouwd. Waterbedrijf PWN beheert het landgoed.

Over Relaxed Hospitality Group

Relaxed Hospitality Group heeft in het centrum van Haarlem appartementenhotel Relaxed Slapen. Per 1 juli zijn er nog diverse vacatures te vervullen. Deze zijn te vinden op www.relaxed-hg.com.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Accor Interview Longread
Caro van Eekelen van AccorHotels: ''Zeg eens 'ja' op uitdagingen''

Met haar aanstelling in 2009 werd Caro van Eekelen de eerste vrouwelijke country director van AccorHotels. Dat was baanbrekend voor de organisatie en maakte haar tot rolmodel voor veel vrouwen in de hospitalitybranche. “Hoe ik het zo ver heb geschopt? Door altijd ja te zeggen op uitdagingen!&r...

Columns Starten in de horeca Ondernemen
Functioneren en disfunctioneren: wat kan en moet een werkgever?

Elke werkgever kampt vroeg of laat met een medewerker die het in het functioneren laat afweten. Van een werkgever wordt verwacht een gedegen verbeterplan op te stellen en met de medewerker te doorlopen. Een verbeterplan kent duidelijke doelen, een reële termijn waarbinnen de doelen moeten zijn ...

Advertorial Sanitair
Meer bling bling in badkamer

Midnight is de nieuwe zwarte kleur met glinsterende pigmenten. Het zorgt voor glamour en een glansrijke beleving. Verwen uw gasten met de extra luxe van Bette badarchitectuur. Exclusieve ligbaden, douchevloeren en wastafels. Fonkelende edelstenen, glanzende mineralen, goud, zilver en reflectie in...

Achtergronden F&B
Colliers International zet afdeling Food & Beverage op

Op 1 juni start vastgoedadviseur Colliers International met een nieuwe afdeling Food & Beverage onder leiding van Etienne van Unen. Deze afdeling is een uitbreiding van de afdeling Retail. Food & Beverage (F&B) speelt een steeds belangrijkere rol in het retaillandschap. Het aandeel s...

Achtergronden
Download nu de Hotel & Food & Beverage special

Hij is er! De langverwachte, jaarlijkse F&B-special van Hospitality Management is deze week op de spreekwoordelijke mat van menig hotel en hotelier gevallen. Hospitality Management wordt immers verzonden naar alle hotels in Nederland. In deze uitgave besteden we aandacht aan 'concepting'...

Hilton Achtergronden
Hilton stopt met plastic rietjes

Hilton zal tegen eind 2018 de plastic rietjes hebben verwijderd uit 650 gebouwen. Vandaag onthult Hilton ook zijn nieuwe wetenschappelijk onderbouwde 2030 doelstellingen, gericht op het halveren van de wereldwijde impact op het milieu en het verdubbelen van de investeringen met een sociaal effect. ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: