Nieuwe exploitant Hotel Marquette in Heemskerk: Relaxed Hospitality Group

14 mei 2018 | Thijs Jacobs

Hotel Marquette en het bijbehorende Chateau Marquette in het Noord-Hollandse Heemskerk worden vanaf 29 juni 2018 geëxploiteerd door Relaxed Hospitality Group uit Haarlem. Zij hebben ook het personeel overgenomen van de vorige eigenaar. Boekingen kunnen voorlopig nog worden gedaan via de kanalen van NH Hotels.

Moderniseren

“Ik ben er trots op dat ik onderdeel mag uitmaken van de toekomst van het chateau, dat een lange geschiedenis heeft”, zegt Erik Kuiper-van den Berg, eigenaar van Relaxed Hospitality Group. Hij gaat de 65 kamers van het viersterrenhotel gefaseerd moderniseren. Verder wordt de lobby verbouwd tot lunchroom, brasserie en bar. In het restaurant in het chateau – voorheen alleen voor hotelgasten – kunnen vanaf 1 juli ook niet-hotelgasten dineren. Op mooie dagen kan iedereen genieten van een hapje en een drankje op e?e?n van de zonnige terrassen in de chateautuin of bij het hotel. Verder blijft het chateau te boeken als trouwlocatie. De tien zalen zijn te huur voor onder meer congressen, vergaderingen en evenementen.

Geschiedenis

Chateau Marquette is gebouwd rond 1250. In 1828 werd het kasteel ingrijpend veranderd naar hoe het er nu uitziet. In de jaren 80 van de vorige eeuw is het hotel op het landgoed gebouwd. Waterbedrijf PWN beheert het landgoed.

Over Relaxed Hospitality Group

Relaxed Hospitality Group heeft in het centrum van Haarlem appartementenhotel Relaxed Slapen. Per 1 juli zijn er nog diverse vacatures te vervullen. Deze zijn te vinden op www.relaxed-hg.com.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Hotelbouwplannen Opening
Kontakt der Kontinenten opent ‘KonneKt restaurant, bar en lounge’ met hybride evenement

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten opent op vrijdag 4 september het gloednieuwe ‘KonneKt restaurant, bar en lounge’. Met de realisatie van KonneKt biedt het conferentiehotel niet alleen meer zitplaatsen in het restaurant én een verbeterde logistiek, maar genieten gasten voor...

Accor
Halfjaarcijfers Accor: 1,5 miljard verlies en 1000 banen weg

Accor draaide over het eerste halfjaar van 2020 een verlies van 1,5 miljard euro. Daarnaast vreest het Franse concern afscheid te moeten nemen van 1000 banen. Bij Accor werken ongeveer 18.000 mensen. De coronapandemie hakt er flink in bij het Franse bedrijf, waar hotelketens Novotel, Mercure en Ibis...

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Coronacrisis
Download: corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Column David Bakker
Column: Het onzichtbare leed

Er zijn weinig hoteliers die geen mening over Booking.com hebben. Aan het begin van deze coronacrisis verweet menig hotelier dat de boekingsgigant zich niet als partner van de hotellerie opstelde. Alle boekingen konden kosteloos worden geannuleerd, de hotels bleven leeg en van enige correspondentie ...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: