Nieuwe exploitant Hotel Marquette in Heemskerk: Relaxed Hospitality Group

14 mei 2018 | Thijs Jacobs

Hotel Marquette en het bijbehorende Chateau Marquette in het Noord-Hollandse Heemskerk worden vanaf 29 juni 2018 geëxploiteerd door Relaxed Hospitality Group uit Haarlem. Zij hebben ook het personeel overgenomen van de vorige eigenaar. Boekingen kunnen voorlopig nog worden gedaan via de kanalen van NH Hotels.

Moderniseren

“Ik ben er trots op dat ik onderdeel mag uitmaken van de toekomst van het chateau, dat een lange geschiedenis heeft”, zegt Erik Kuiper-van den Berg, eigenaar van Relaxed Hospitality Group. Hij gaat de 65 kamers van het viersterrenhotel gefaseerd moderniseren. Verder wordt de lobby verbouwd tot lunchroom, brasserie en bar. In het restaurant in het chateau – voorheen alleen voor hotelgasten – kunnen vanaf 1 juli ook niet-hotelgasten dineren. Op mooie dagen kan iedereen genieten van een hapje en een drankje op e?e?n van de zonnige terrassen in de chateautuin of bij het hotel. Verder blijft het chateau te boeken als trouwlocatie. De tien zalen zijn te huur voor onder meer congressen, vergaderingen en evenementen.

Geschiedenis

Chateau Marquette is gebouwd rond 1250. In 1828 werd het kasteel ingrijpend veranderd naar hoe het er nu uitziet. In de jaren 80 van de vorige eeuw is het hotel op het landgoed gebouwd. Waterbedrijf PWN beheert het landgoed.

Over Relaxed Hospitality Group

Relaxed Hospitality Group heeft in het centrum van Haarlem appartementenhotel Relaxed Slapen. Per 1 juli zijn er nog diverse vacatures te vervullen. Deze zijn te vinden op www.relaxed-hg.com.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Economie Hotelketens
Egeria neemt meerderheidsbelang in Fletcher Hotels, vizier op internationale groei

Vandaag hebben de aandeelhouders van Fletcher Hotels een meerderheidsbelang verkocht aan de Amsterdamse investeringsmaatschappij Egeria. NIBC en Xead verkopen beide hun minderheidsbelang, het management van Fletcher blijft aan als aandeelhouder. Met de hands-on betrokkenheid en de ervaring met in ...

Inge van de Ven is trots op haar pas geopende hotel

Inge van de Ven, eigenaresse van het op 12 april geopende Hotel Flora Batava in Nieuwersluis, aan de rand van Breukelen, is trots op haar hotel. Alhoewel het uitdagende tijden zijn binnen onze branche, is ze optimistisch gestemd. “Zaterdag beleefden we onze eerste drukke dag, met 27 van de 45 ...

Interview Longread
Interview: moeders en dochters in familiehotels

Familiehotels. Je zou ze bijna vergeten tussen al het geweld van de aankondigingen die de grote hotelketens doen. De ene keten introduceert een nieuw merk, terwijl een andere keten zich gaat richten op ‘long stay’ of het aanbieden van werkplekken. Tegelijkertijd zijn familiehotels de dri ...

Corona
Terrassen per 28 april (beperkt) open

De terrassen gaan weer beperkt open. Na maanden van lockdown mogen horecaondernemers per 28 april weer gasten op hun terrassen ontvangen tussen 12.00 uur en 18.00 uur. Dat maakte demissionair premier Rutte zojuist bekend tijdens de persconferentie. Naast het (beperkt) openen van de terrassen wordt d ...

Drinks Corona
Grote bierbrouwers klaar voor herstart

Mocht vanavond bekend worden gemaakt dat de horeca de terrassen vanaf 28 april mag openen, zijn de grote bierleveranciers klaar om de horeca te voorzien van bier. Heineken laat tegenover persbureau ANP weten dat de brouwer ongeveer 8000 klanten heeft met een terras. Veel horecabedrijven spelen a ...

Columns
Leiderschap in onmogelijke tijden

Het is 05.30 uur. Ik zit te werken in een stil huis. Ik kan niet slapen, in mijn brein borrelt iets en dat moet eruit. Buiten is het nog donker, al zie ik de dag wel al voorzichtig duwen. Het zwart van de nacht wordt langzaam maar zeker donkerblauw en dat blauw wordt steeds lichter. Een merel fluit ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: