Nieuwe GM's bij Carlton Hotel Collection

3 mei 2016
Nieuwe GM's bij Carlton Hotel Collection

De Carlton Hotel Collection benoemd nieuwe GM's voor drie van haar hotels in Nederland. Het Amsterdamse Banks Mansion zal door Paul Buyser
geleid gaan worden. Hij volgt Esther Boers op die general manager van het Carlton Ambassador in Den Haag wordt. Tenslotte zal Arwin Paulines, voorheen general manager van het Carlton Ambassador Den Haag, de functie van general ganager voor het Haarlemse Carlton Square gaan bekleden.


*Esther Boers*
Na ruim vier jaar als general manager bij Banks Mansion neemt Esther Boers (34) de leiding in het Carlton Ambassador in Den Haag over. Haar ervaring in de Amsterdamse hotelwereld en het recent verkregen lidmaatschap van het high end internationale Preferred Hotels & Resorts zijn volgens de keten een mooie basis om het internationale bereik van het hotel verder te vergroten.


*Arwin Paulides*
Arwin Paulides (42) heeft de afgelopen zeven jaar een aantal uitbreidingen en verbouwprojecten van het Carlton Ambassador in Den Haag begeleid. Het Carlton Square in Haarlem heeft recent de gehele begane grond grondig verbouwd waar naast een nieuwe moderne lobby de centrale en lokale ontmoetingsplek Bar & Kitchen Zocher centraal staat.


*Paul Buyser*
Het team van het Amsterdamse boutiquehotel Banks Mansion verwelkomt Paul Buyser (30) als nieuwe general manager. De behaalde toppositie bij TripAdvisor (Traveller's Choice 2016 winner en top 10 positie van Amsterdamse hotels) is voor Paul en zijn team een mooi vertrekpunt.

~Christel Tuin~

Overig nieuws